Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 37

Thread: Aldiginiz server donuyormu?

Member
    Uploads
    0

Re: Aldiginiz server donuyormu?

aktif99 kardesim,yanlis anlasilan bisey yok.Zaten forumun amaci da bu, bildiklerimizi ve ogrenmek isdediklerimizi biri birimizle paylasmakdir.Ne mutlu bizlere ki biri birimizi kandirmadan alay etmeden ve saygimizi kaybetmeden yardimci olmak.Cihazin sistemine gelince normaldan bir uydu alici cihazidir,olan fark alicinin arkasinda internete baglanan yeri var o kadar..

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tek View Post
    [quote=Cpt_Kurt;414418]Visionet gibi bisey bu.Onun ömrü fazla sürmedi.Tüm sifreli kanallar üstüne gitti serveri bulunduz ve agir cezalar geldi.Böyle seylere pek kanmayin ömrü fazla olmaz bununda.Calistimi iyi calisir ama ne kadar belli degil.Sözde bir yillik garanti sonraki yil ücretli oluyorlar.Dikkat edin.Soruya gelince evet bende server aldim ama malesef donmayla hic karsilasmadim takir takir aciliyor vede gösteriyor.
    Insan bilmedigi gormedigi konularin uzerine yorum yapmak yalnizca HAYALCILERE BAHSUZDUR.!!!!!Cikdigi zamandan beri SERVERI cok AZ kesintisiz olarak hala cok guzel calisiyor... SERVER'i UCRETSIZ'dir!!!!!
    Bos hava GAZI atanlardan DEGILIZ.!!!!!
    Haaaa birde TAKIR TAKIR CALISAN SERVER YOKDUR.!!!!!!
    VARSA HANGISIDIR ve GARANTI VERIYORMUDUR?[/quote]
    bak güzel kardesim bu visionnet ile ayni bir cihaz.Bu bir ikincisi cihazi alirken 1 yillik icinde diye satyiorlar.Softwaresini kendin yüklüyorsun ayni senin dedigin gibi internetten keylerde öyle gelyior.Ama tekrara yaziyorum bu cihazlarin garantisi yok.Böyle cihazlar cok cikti ve kolay cözülüyorlar.Serveri yakalandimi is bitiyor.Ha bide adamlarda kapatabiliyor parayi vurunca tabiiki.Seninkini bilmem ama onlardan cok farkli olacigini sanmiyorum.madem paylasim yerindeyiz dogru bilgilerle paylasalim.Evet benim aldigim server daha hic donmadi ve ayni dedigim gibide takir takir kanallari aciyor beklemeden.Sen tavsiyeni etmissin sagol bende aciklik getiriyorum böyle cihazlar tehlikeli.Paranizdan olursunuz.Daha baksa senin makinan gibi misal SEMBox var oda sakincali.Ilk ciktiginda neler oldu oldu neler ama alanlarida gördüm en fazla 1-2 hafta sonra satmaya kalkalarida cok gördüm.Ben benim aldigim servere kefilim cünkü adam isi hakikaten saglam yapiyor bana ne ondan bu isten karim yok,biseyim yok.Ama ortada sahtekarda cok ben aldim memnun kaldim ki baska alanlarda var onlarda memnunlar.memnun olunmasa tavsiyede bulunulmaz.cccamsuperfullserver arkadas var ondan aldim ve iddada ederim ondan daha saglam server yoktur.Madem bilgi paylasimi yapiyoruz, yasadiklarimizi yazyioruz bende yaziyorum ben aldigimdan memnunum.Kimseyede yalan borcum yok.Bu ise girmek isteyenlere ve bilgi sahibi olmayanlara yardimci olmak amaciyla yaziyorum.Sonucta isteyen gider senin degini alir yada benim tavsiyede bulundugumu alir buna kimse karisamaz.Ben aldim kac arkadasada tavsiyede bulundum.

Member
    Uploads
    0

bak güzel kardesim bu visionnet ile ayni bir cihaz.Bu bir ikincisi cihazi alirken 1 yillik icinde diye satyiorlar.Softwaresini kendin yüklüyorsun ayni senin dedigin gibi internetten keylerde öyle gelyior.Ama tekrara yaziyorum bu cihazlarin garantisi yok.Aldigin herhangi bir cihazin 1 seneligine fabrika garantisi var.!!Yapilan cihazlar butun kanalari orijinal kartlarla gorme imkani veriyor... Böyle cihazlar cok cikti ve kolay cözülüyorlar.Serveri yakalandimi is bitiyor.Ha bide adamlarda kapatabiliyor parayi vurunca tabiiki.Seninkini bilmem ama onlardan cok farkli olacigini sanmiyorum.madem paylasim yerindeyiz dogru bilgilerle paylasalim. Bu cihaz 3 seneden beri gayet iyi calismakdadir,verdigi servisde UCRETSIZDIR.!!Evet benim aldigim server daha hic donmadi ve ayni dedigim gibide takir takir kanallari aciyor beklemeden.Senin bahsetdigin server bende de var malesef seninki gibi takir takir calismiyor donmalar oluyor. Sen tavsiyeni etmissin sagol bende aciklik getiriyorum böyle cihazlar tehlikeli.Paranizdan olursunuz.Senin aldigin cihaz parasiz'da yalniz servere'mi para veriyorsun anlayamadim..Daha baksa senin makinan gibi misal SEMBox var oda sakincali.Ilk ciktiginda neler oldu oldu neler ama alanlarida gördüm en fazla 1-2 hafta sonra satmaya kalkalarida cok gördüm.Ben kulandigim ve tecrube etdigim cihazlardan bahsediyorum.Kulanmadigim cihazlar uzerinde yorum yapmam.3 seneden beri proplem yok.Ben benim aldigim servere kefilim cünkü adam isi hakikaten saglam yapiyor bana ne ondan bu isten karim yok,biseyim yok.Ama ortada sahtekarda cok ben aldim memnun kaldim ki baska alanlarda var onlarda memnunlar.memnun olunmasa tavsiyede bulunulmaz.cccamsuperfullserver arkadas var ondan aldim ve iddada ederim ondan daha saglam server yoktur.Madem bilgi paylasimi yapiyoruz, yasadiklarimizi yazyioruz bende yaziyorum ben aldigimdan memnunum.Kimseyede yalan borcum yok.Ben burda kimsenin sahsini kotulemek veya kucuk dusurmek degildir.Biri birimize yardimci olarak fikir ve gorus paylasmakdir. Bu ise girmek isteyenlere ve bilgi sahibi olmayanlara yardimci olmak amaciyla yaziyorum.Bu konuda bilgi vereceksek tecrubeye dayanarak verilmeli.Sonucta isteyen gider senin degini alir yada benim tavsiyede bulundugumu alir buna kimse karisamaz.Ben aldim kac arkadasada tavsiyede bulundum.Benim burada gidin bu cihazi alin dedigim YOK.Forumda olan arkadaslara ne kadar ucuzdan tv kanalarini gormeleri icin fikrimi ve gorusumu paylasiyorum o kadar.Kimseden'de bir KARSILIK BEKLEMIYORUM.!!!
    Biri birimize saygi olsun yeter...[/quote]

Junior Member
    Uploads
    0

Böyle bisey olacak hemde sebelerdir herkes onu alir kimse burda server var mi diye de yazmaz.Birak burayi hicbir sat forumunda senin makinayla ilgili bisey duymadim.Onun haricinde hele türkce bu bölümde herkes d-smart istiyor,digitürk istiyor sen diyorsu ki bazen aciyor.Yabancilar icin gerekli degil.Buradaki millete dedigim gibi digitürk olacak,d.smart olacak ve hep acik olacak.Donma olmayacak.Ve yine burdakilerin birilerinin keyfini beklemeye asabiyeti yetmez.Actin mi kanal sap diye diye acilacak öyle yeni sifre bekelemeden.Acik diyorum öyle 150-200 e öyle bir cihaz olacak üstüne 50-100 der ben katar bunun ticaretini yaparim.Egri oturalim,dogru konusalim bunu cogu kisi yapar.Biz türkler zekiyizdir nerden 3 kurus cikacak ona bakariz.Sonucta gecim derdi olsun baska sey olsun.Buradakilerde öyle aliyorlar abonelik paylasiyorlar 3-5 kurus aliyorlar.Simdi senin dedigin cihaz burda cok kisinin ilgisini ceker nede olsa para kapisi aciliyor.Sana ne kadar tessekür etsek azdir.Sagolasin kardesim.

New Member
    Uploads
    0

tek salliyorsun sen

sen doğmadan millet başka uydudan TRT1 izliyordu

3 yıldır mi?

güldürme adami ?

Teknoloji dedimmi? helede Uydu dedimmi Türklerden başkasını ben görmedim,duymadım

Avrupadakıler ustune dusmez cunku gelırı var onların ama Tr de oyle degıl

asıl senin bahsetmıs oldukların hava gazi

Bir daha forumda büyük harfle yazma yoksa banlanırsın

Burası manav değil

Pazar yeri değil !

Bu Arada

CCcam,gbox,mbox bunlar Fos GElmiş geçmiş en babası Newcamd :)

ha Digiturkculer varsa beklerim :)

dsmart için şimdilik garanti veremem vermemde

ama ileride ne olur bilemem

Ocak ayında ihale var

Mayısda Digiturk sözleşmesi bitiyor bakalım kım alır ıhaleyı :)

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Cpt_Kurt View Post
    Böyle bisey olacak hemde sebelerdir herkes onu alir kimse burda server var mi diye de yazmaz.Birak burayi hicbir sat forumunda senin makinayla ilgili bisey duymadim.Onun haricinde hele türkce bu bölümde herkes d-smart istiyor,digitürk istiyor sen diyorsu ki bazen aciyor.Yabancilar icin gerekli degil.Buradaki millete dedigim gibi digitürk olacak,d.smart olacak ve hep acik olacak.Donma olmayacak.Ve yine burdakilerin birilerinin keyfini beklemeye asabiyeti yetmez.Actin mi kanal sap diye diye acilacak öyle yeni sifre bekelemeden.Acik diyorum öyle 150-200 e öyle bir cihaz olacak üstüne 50-100 der ben katar bunun ticaretini yaparim.Egri oturalim,dogru konusalim bunu cogu kisi yapar.Biz türkler zekiyizdir nerden 3 kurus cikacak ona bakariz.Sonucta gecim derdi olsun baska sey olsun.Buradakilerde öyle aliyorlar abonelik paylasiyorlar 3-5 kurus aliyorlar.Simdi senin dedigin cihaz burda cok kisinin ilgisini ceker nede olsa para kapisi aciliyor.Sana ne kadar tessekür etsek azdir.Sagolasin kardesim.
    Cpt_Kurt kardesim,benim burda soylemek isdedigim forumu ziyaret eden Turk kardeslerimize yardimci olmakdir.Herkes en ucuzundan kanalari seyir etmek isder,tabi ki boyle forumlarin kurulmasinin mahsati'da budur.Biri birimize karsiliksiz yardimci olmak.Bahsuz kendi vatandaslarimiza.
    Burdaki konuyu acan benim.Aldiginiz server donuyormu?diyedir.Malesef konuyu baska yonlere gitmeye basladi.
    Konu SERVER'dir ve benim tecrubem kesintisiz ve donmasiz SERVER YOKDUR.!!!!
    Yalniz serveri veren kisileride ayni hesaba SOKMIYALIM..O ayri konu.Tecrube icin ben sahsen 4 tane server aldim (tabi kactana kanal gorebilirsin ki)Alisim nasil calisdiklarini tecrube etmek icindi.Benim hicbir kisiyi ne kucuk dusurmek nede kotulemekdir.YALANI hic sevmem..
    SERVER'i verenlerde baskasindan aliyor ve EMEKLERI KARSISINDA bir ucret isdiyorlar..Bunu ben saygiyla karsiliyor kabul ediyorum.Cunki bu arkadaslar bilmeyenlere yardimci oluyorlar karsiligindada ucret isdemeleri gayet normaldir.Bizlere zamanlarini ve Bilgilerini vererek yardimci oluyorlar.
    Ben daha evelde yazmisdim yine yaziyorum EN iyi serverde yardimci olan Ccam full server'dir.Benim tercihim de bu arkadasimizdir.Erkek delikanlidir bizleri rahat Tv kanalarini gormemiz icin ugras veriyor,EMEGI icin aldigi ucret HELALDIR...Benim Ccamfullserver'le ne bir yakinligim nede bir baglantim var.Yardimci olmaya calisan en iyi server'dir diyebiliyorum.Bu da benim gorusum.Kimseyede gidin bunu alin veya bunu daha ucuz bulursunuz demiyorum.Ama
    bitirmeden bunu sormak isderim.
    EN iyi server PARALI olanmi yoksa Ucretsiz olanmi?
    Yorum herkese kalmis bisey.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ^^TORK^^ View Post
    tek salliyorsun sen
    Salayan sizden daha iyisi yok,biz sizlerin yaninda cok acamiyizdir.!!!
    sen doğmadan millet başka uydudan TRT1 izliyordu

3 yıldır mi?

güldürme adami ?

Teknoloji dedimmi? helede Uydu dedimmi Türklerden başkasını ben görmedim,duymadım
    Ne kadar bildigin beli oluyor teknolojiden de anladigin BELLI.!!
    Avrupadakıler ustune dusmez cunku gelırı var onların ama Tr de oyle degıl

asıl senin bahsetmıs oldukların hava gazi

Bir daha forumda büyük harfle yazma yoksa banlanırsın

Burası manav değil

Pazar yeri değil !
    Hava GAZI atan senden baskasi degil,birinci sen forum Kururlarini oku sonra BOS HAVA KES...
    Bu Arada

CCcam,gbox,mbox bunlar Fos GElmiş geçmiş en babası Newcamd :)

ha Digiturkculer varsa beklerim :)

dsmart için şimdilik garanti veremem vermemde

ama ileride ne olur bilemem

Ocak ayında ihale var

Mayısda Digiturk sözleşmesi bitiyor bakalım kım alır ıhaleyı :)
    DgTurkun ihalesini almak icin sende VARSIN HERHALDE.!!!!!
    ATMAYIN BE!!!!!!
    Yazacaksan kurarlari bir ogrende sonra yaz,bosuna HAVA GAZINA ihdiyacimiz YOKDUR.!!!!!

for educational
    purposes only
    You can't use it to watch pay TV without subscription.

Birde kanunlari ogren'de oyle GELLLLL...
    ingilizce okumasini bilmiyorsan cekinme soyle sana pm yolar aciklik getiririm....

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tek View Post
    Cpt_Kurt kardesim,benim burda soylemek isdedigim forumu ziyaret eden Turk kardeslerimize yardimci olmakdir.Herkes en ucuzundan kanalari seyir etmek isder,tabi ki boyle forumlarin kurulmasinin mahsati'da budur.Biri birimize karsiliksiz yardimci olmak.Bahsuz kendi vatandaslarimiza.
    Burdaki konuyu acan benim.Aldiginiz server donuyormu?diyedir.Malesef konuyu baska yonlere gitmeye basladi.
    Konu SERVER'dir ve benim tecrubem kesintisiz ve donmasiz SERVER YOKDUR.!!!!
    Yalniz serveri veren kisileride ayni hesaba SOKMIYALIM..O ayri konu.Tecrube icin ben sahsen 4 tane server aldim (tabi kactana kanal gorebilirsin ki)Alisim nasil calisdiklarini tecrube etmek icindi.Benim hicbir kisiyi ne kucuk dusurmek nede kotulemekdir.YALANI hic sevmem..
    SERVER'i verenlerde baskasindan aliyor ve EMEKLERI KARSISINDA bir ucret isdiyorlar..Bunu ben saygiyla karsiliyor kabul ediyorum.Cunki bu arkadaslar bilmeyenlere yardimci oluyorlar karsiligindada ucret isdemeleri gayet normaldir.Bizlere zamanlarini ve Bilgilerini vererek yardimci oluyorlar.
    Ben daha evelde yazmisdim yine yaziyorum EN iyi serverde yardimci olan Ccam full server'dir.Benim tercihim de bu arkadasimizdir.Erkek delikanlidir bizleri rahat Tv kanalarini gormemiz icin ugras veriyor,EMEGI icin aldigi ucret HELALDIR...Benim Ccamfullserver'le ne bir yakinligim nede bir baglantim var.Yardimci olmaya calisan en iyi server'dir diyebiliyorum.Bu da benim gorusum.Kimseyede gidin bunu alin veya bunu daha ucuz bulursunuz demiyorum.Ama
    bitirmeden bunu sormak isderim.
    EN iyi server PARALI olanmi yoksa Ucretsiz olanmi?
    Yorum herkese kalmis bisey.
    Böyle bisey olsa neden yapmayalim?Senin degigin cihaz icin pek bilgim yok ama görünüs o ki onun gibi olanlara ne oldu ben biliyorum.Parayi veriyorsun sonra biseyler oluyor.Acikcasi herkes cekinir bu islerden.Ben bi yerden de almistim ismini vermeyeyim ama takilmalardan ziyade sorunlari bayagi oluyordu.Bu ccam arkadas icinde teredeüt etmedim degil yukarda allah var ama senin deigin gibi delikanli biri.Ben onada demistim ben sürekli normal kanal bakar gibi bakacagim insallah sorun olmaz diye ama haikakatende daha sorun olmadi insallahta olmaz.Ben avrupada yasiyorum ve avrupaya yapilan yayinlardan biktim,usandim.Hele yarismalar tam bi tuzak.Ana yayina bakiyorum fistik gibi film euroya bakiyorum ara-kazan.Ya abonelik olacak yada böyle server alacaksin.Hem maclarada bakarim dedim.Yazanlar cizenler oluyor sen bile konuyu acmissin donma olan var mi diye?Bende ilk olarak yazdim ben daha yasamadim.Neyse öyle yada böyle parasiz bisey olmuyor.Arkadasda hakli oda para veriyor.3-5 oda kazanaca hayliyle.ben onada dedim burdanda yazyiorum aldigi helal olsun.Isteyen ondan alir isteyen almaz.Karar yinede buradaya bakan,serverle ilgisi olana kalmis.

Junior Member
    Uploads
    0

Arkadaşlar işi kişiselleştirmeyelim lütfen. @tek arkadaşın da dedği gibi bilgi amaçlı yazmış buraya. Belki server donmalarından bıkmıştır ve bu cihazla ilgili deneyimlerini paylaşıyor. Dedikleri yalan falan demekte yanlış çünkü yanlışlığını ispatlamak lazım. Bu cihazdaBaşka kullananlarında görüşlerini almak lazım. Acaba Türkiyede satılıyormu, alıp kullanan varmı. Belki alan olmuştur o özelliğini bilen yoktur. Hani sadece uydu cihazı amaçla kullanan kesim çok her tarafta.
    Server alan kişilerde serverin kalitesi hakkındaki görüşlerini @Cpt_Kurt gibi belirtmesinde çok fayda var. Bazı kesimler yok onun avkatlığını yapıyor yok bunun avkatlığını yapıyor demelerine aldırmadan. Yeni alacaklar nerden bilecek kimi serverı iyi kiminki kötü. Ne kadar çok insan menmun olduğunu belirtirse yeni alacaklarda biraz daha gönül rahatlığı ile alırlar.

@tek arkadaşın dediği cihazı alıp deneyen olursa ve görüşlerini bizimle paylaşırsa konuda daha netlik kazanmış olur.

Member
    Uploads
    0

Aktif99 arkadas,sana gorusun ve fikrin icin tesekur ederim.
    Eger tecrubeden yararlanamasak bir adim ileriye gidemeyiz
    Daha evelde yazmisdim server verenlerin nasil verdigini anlamk icin IHDIYACIM OLMAYAN 4 tana server aldim....
    Aldigim bu 4 serveden kendilerinin YALNIZCA ARABULUCULUGUNU yani baskasindan alip baskasina akdarmak,oldugunu anladim.Akdardiklari Uydu alicilarin(Receivers)pogramlaridir..Bu pogramlarda cihazi yapan sirketlerden gelmedir..
    Uydu cihazlarin basladigi zamandan beri takipcisiyim, sifreli kanalari ders ogrenmek amaciyla acar gorur ve kapatirim.
    Size verecegim bir tafsiyem . PC kulanmasini bilen HERKES Uydudan gosderilen HER sifreli kalnalari gorme yetenegi VAR.!!!!!!
    Benim arasdirmam burada son vermisdir.Yazacak ve paylasacak biseyin aolmadigina karar verdim.
    Bana ulasmak isdeyen pm birakabilir.!!!
    Sevgi ve Saygilarimla
    Benim kim ve ne oldugumu,benden degil Beni bilenlerden sorun!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Advertise Here