kam nje drinbox 5500 si mund ta konfiguroj qe ti hape me internet kanalet sikur keta te globasteve ju lutem
kam nje drinbox 5500 si mund ta konfiguroj qe ti hape me internet kanalet sikur keta te globasteve ju lutem
a ke bo ti me naj kon a jo naj far abonim per me mujt me i hap kanalat me internet me DM. ose qysh je ka thu ti me e konfiguru edhe mo korgjo hiq nuk mundesh me pa korgjo keshtu bro vetem nese ki bo ti me naj kon marrveshje per kete san ti vete naj kon per me mujt me te lidh per me mujt ti me pas keta ne shpi vetem e konfiguron qaj se je ka don me bo me to kontarat edhe ty ateher te bon pun DM me internet ok nasht une nuk jom kon i kjarat me ty po nese nuk me ki kuptu pyt perseri edhe na jemi ketu :D
te lutem shkruaj pak me mire sinqerisht nuk po muj me kuptu shkrimin nuk shkruhet me dialekt te lutem shpjegohu pak me qarte
Une nuk mora vesh cfare ka shkruar ai edhe duket qarte qe edhe ky i pyetjes s'ka marre vesh gje.
Une them ta ndajme edhe forumin ne 2 pjese ose ta kthejme anglisht (une serbisht nuk di edhe italisht vetem termat e futbollit mezi kam mesuar)