Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 73

Thread: ΠΡΟΣΟΧΗ! - forthnet - ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!

Junior Member
    Uploads
    0

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ! - forthnet - ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!

Ο απλός χρήστης δεν υπάρχει περίπτωση να θιγεί νομικά, καθώς δεν στέκει κάτι τέτοιο: απλά πήρε έναν δέκτη και τέλος. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει ότι ο δέκτης έκανε και τέτοια πράγματα, όπως sharing. Εγώ λέω, επειδή έχει καταντήσει αηδία το θέμα, η Forthnova αντί να βάζει παπαγαλάκια να τρομοκρατούν τον κόσμο, αν έχει cojones και παραδάκι να αλλάξει κάρτες και κωδικοποίηση, να ησυχάσουμε και εμείς....άσχετο (ή μήπως όχι;) αλλά ο ΟΤΕ σχεδιάζει να προχωρήσει μονομερώς στο ανέβασμα της πλατφόρμας του στον Hellassat με HD κανάλια. Σας λέω ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα γίνει πελάτης τους, εφόσον βέβαια δε κάνει την ανοησία να παντρέψει τις κάρτες (θα είναι σε Conax CAS 7) με ιδιοκτησιακό δέκτη, όπως έκαναν και οι Αλβανοί.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    3

emeis gnwrizoume ti pernoume afou to poulane ara tha prepei na ta valoun me tin etairia kai oxi me mas afou i agora einai nomimi.

Junior Member
    Uploads
    0

Παιδια καινουργιος ειμαι στο site αυτο.Ηθελα να ρωτησω,εμεις που εχουμε αυτους τους δεκτες(ethernet), ειμαστε συνυπευθυνοι?Γιατι εγω αγορασα απο ενα επισημο μαγαζι τον δεκτη και τον συνεδεσα στο ιντερνετ.Tωρα για τις δυνατοτητες του εγω φταιω?
    Υπαρχει καποιος νομικος να μας ενημερωσει ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ?
    Eυχαριστω.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by inoel View Post
    Παιδια καινουργιος ειμαι στο site αυτο.Ηθελα να ρωτησω,εμεις που εχουμε αυτους τους δεκτες(ethernet), ειμαστε συνυπευθυνοι?Γιατι εγω αγορασα απο ενα επισημο μαγαζι τον δεκτη και τον συνεδεσα στο ιντερνετ.tωρα για τις δυνατοτητες του εγω φταιω?
    Eυχαριστω.
    Δεν είμαι νομικός να ξέρω αλλά νομίζω οτι απ τη στιγμή που λαμβάνει ο δέκτη σου ένα κωδικοποιημένο σήμα και το ξεκλειδώνει χωρίς τη νορμάλ κάρτα είναι παράνομο.
    Το θέμα είναι να μην το εμπορευτείς αυτο όπως κάνουν πολλοί. Άλλο να το κάνεις για πάρτυ σου και άλλο να το πουλάς.
    Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις είναι παράνομο αλλά στην πρώτη όχι τόσο τραγικό πιστεύω.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by inoel View Post
    Παιδια καινουργιος ειμαι στο site αυτο.Ηθελα να ρωτησω,εμεις που εχουμε αυτους τους δεκτες(ethernet), ειμαστε συνυπευθυνοι?Γιατι εγω αγορασα απο ενα επισημο μαγαζι τον δεκτη και τον συνεδεσα στο ιντερνετ.Tωρα για τις δυνατοτητες του εγω φταιω?
    Eυχαριστω.
    Το να έχεις έναν ethernet δεκτή και να τον βάζεις στο ιντερνέτ δεν είναι παράνομο...Ανάλογος πως χρησιμοποιείς τον δεκτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως παράνομη η πράξη.

Το να βλέπεις συνδρομητικό κανάλι σπίτι σου χωρίς να πληρώνεις συνδρομή είναι το ίδιο ακριβώς με το να έχεις ένα αντιγραμμένο cd μουσικής-προγράμματος χωρίς να έχεις το γνήσιο.

Χρησιμοποιείς πνευματικά δικαιώματα χωρίς να έχεις καταβάλει το ανάλογο αντίτιμο.

Quote Originally Posted by jogatore View Post
    Ολοι παίζουν μπαλα στη πλάτη μας και το μόνο που σκέφτοντε είναι η χοντρή κονόμα...κάπως έτσι δεν κάνουνε και με το adsl? Όλοι έχουν και κάτι να δείχνουν ...τάχα προσφέρουν TV και διάφορες αηδίες.
    Πότε θα ξυπνήσουνε οι καταναλωτές?????
    Βαιβαιως σε χωρες σαν την Ελλαδα που δεν δινουν βαρυτητα στους νομους αλλα ποιο πολυ στις κουμπαριες να την πληρωνουν οι καταναλωτες....Αλλα ειναι καλο να υπαρχει ανταγωνισμος, γιατι ο ανταγωνισμος παντα ωφελει τον καταναλωτη.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by alexxdj View Post
    Πριν κανα 2 χρονια (αν θυμαμαι καλα) ειχε βγει ενα εξαρτημα γνωστο ως "σαπουνοθηκη" για τους commander που τους εδινε προσβαση στο internet. Σ εμενα δουλεψε δεν δουλεψε 2 μηνες. Μετα ο σερβιτορος απολυθηκε!!
    (Τουλαχιστον εμεινε η θηκη για το σαπουνι!!) Αυτα τα μαγαζια ετσι ειναι? Δηλαδη δεν ξερεις ποτε θα απολυθει ο σερβιτορος? Υπαρχει κατι σχετικα αξιοπιστο?
    λειτουργει ακομα (τουλαχιστον μεχρι την Πεμπτη που το δοκιμασα),με περιπετειες στις 13 μοιρες,οπως και αραβικα.
    γατα στον 6000 τον παλιο δεν παιζει χωρις cam.
    εγω προσωπικα ουτε τζαπα δεν ασχολουμε με αυτη την απατη που λεγεται N@VA.πεντε φραγκα παραπανω και ας ειναι καλα οι Αγγλικοι ουρανοι.καρτα γνησια,αλλα καποιος φιλος μου ειπε οτι λογω πνευματικων δικαιωματων, αν δεν κανω λαθος, ειμαι παρανομος.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by zaopin View Post
    ...καρτα γνησια,αλλα καποιος φιλος μου ειπε οτι λογω πνευματικων δικαιωματων, αν δεν κανω λαθος, ειμαι παρανομος.
    Με κάρτα γνήσια είσαι παράνομος ? :-s

Junior Member
    Uploads
    0

an mhlas gia sky uk kai exeis karta ellada nai eisai paranomos opws to idio symbainei me nova card sthn agglia p.x. periorizoun tin dianomi mono gia thn enxwria agora.

Junior Member
    Uploads
    0

Η είσοδος του ΟΤΕ στην συνδρομητική τηλεόραση θα συμβάλει στην δημιουργία μιας πολύ πιο υγειούς κατάστασης, καθώς δεν θα υπάρχει το μονοπώλειο μιας εταιρίας που μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όσο για το ότι θα γεμίζουμε τις ντουλάπες με δέκτες, δεν συμφωνώ, καθώς το πέρασμα στο DVB-S2 και το HD είναι μονόδρομος (έχετε δει εκπομπή σε 1920Χ1080 να σας πέσει το σαγόνι;;;). Το νέο πακέτο εκτός από τα HD κανάλια, θα περιλμβάνει και SD. Η κάρτα του CONAX CAS7 δεν είναι ιδιότροπη με τις μόντουλες και τα card readers της πλειοψήφιας των δεκτών (εκτός και αν κάποιος έχει ξεμείνει και αρκείται με τον Patatasat), ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο δύστροπη όσο η Irdeto. Όσο για τους Tecview, εντελώς πληροφοριακα σας λέω ότι τους πουλάει μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες της χώρας: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808070
    Λέτε να πάνε να συλλάβουν τους ιδιοκτήτες του (τον όμιλο "Γερμανός"). Δεν νομίζω....μόνο κάτι φουκαριάρηδες σαν εκείνον τον έμπορο από τον Αρχάγγελο που την πάτησε και πούλησε τον δέκτη στην .... ΝΟΒΑ.

Member
    Uploads
    0

[offtopic]Τα e-shop δεν ανηκουν στον ομιλο γερμανος.[/offtopic]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Advertise Here