Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: sindesi 2 receiver

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Re: sindesi 2 receiver

Quote Originally Posted by stergiost3 View Post
    to dokimasa kai paizoun mia xara .thanks file
    Telika auto to pragma pou walate stin fotografia ,kani mono gia analogika kanalia , tora mpori na pezoun ke orismenes xamiles sixnotites apo doriforikes !
    kalitera na xrisimopis orismena pou exoun ke mexri 2400 mhz des tin foto ,giati auto pou ewales apokliete na pezi giati to exo dokimasi ke milaei mia peira 14 xronon !!
    Attached Images Attached Images

2. Advertise Here
    Senior Member 21nikolas's Avatar
    Uploads
    0

Aμμμμ πώς .....
    Το έγραψα κι εγώ αλλά με γράψανε στα ...αρχεία τους .
    5-1000 mhz και να περνάνε συχνότητες sat ΔΕΝ γίνεται.
    Άλλο βάλανε.Αλλά αν δεν κόψανε την τάση από τον ένα
    κάτι θα καεί,αργά ή γρήγορα .

Uploads
    4

Quote Originally Posted by 21nikolas View Post
    Aμμμμ πώς .....
    Το έγραψα κι εγώ αλλά με γράψανε στα ...αρχεία τους .
    5-1000 mhz και να περνάνε συχνότητες sat ΔΕΝ γίνεται.
    Άλλο βάλανε.Αλλά αν δεν κόψανε την τάση από τον ένα
    κάτι θα καεί,αργά ή γρήγορα .

Oute ke auto isxiei file mou pou les
    Den kegete kanena 3 xronia to eixa etsi se kapio magazi gia na wlepi tin nova se dio receiver ,me diaforetika kanalia!
    mpa den exoun anagi pragmatika ,poles fores to exo kani

Senior Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    Telika auto to pragma pou walate stin fotografia ,kani mono gia analogika kanalia , tora mpori na pezoun ke orismenes xamiles sixnotites apo doriforikes !
    kalitera na xrisimopis orismena pou exoun ke mexri 2400 mhz des tin foto ,giati auto pou ewales apokliete na pezi giati to exo dokimasi ke milaei mia peira 14 xronon !!
    se mena paizei file mou telika alla den kserw an einai entaksei me 5-1000 mhz.min kapsw kana receiver?

Senior Member 21nikolas's Avatar
    Uploads
    0

Παιδιά δεν ξέρω τι και πως δουλέυει σε εσάς ,πάντως θεωρητικά υπάρχει
    συγκεκριμένος τρόπος και εξαρτήματα .

Ο ένας μόνο δέκτης πρέπει να στέλνει τάση στο lnb και ο άλλος απλά ακολουθεί.
    Για να γίνει αυτό είτε κόβουμε την τάση από τον ένα δέκτη είτε τους loopάρουμε είτε χρησιμοποιούμε splitter που έχει μόνο μια DC pass έξοδο.

Δηλαδή κάτι τέτοιο :

Όσο για τις συχνότητες ,για το sat πρέπει να υπάρχει το εύρος 950 - 2250 Mhz ενώ για τα επίγεια 5-862 Mhz .

Τώρα, το τι παίζει στην πράξη με ανοχές,προδιαγραφές κλπ δεν το γνωρίζω.

Senior Member parxar's Avatar
    Uploads
    0

na voithisw kai egw...eixa paliotera ton dream sto kinito piato kai apo thn eksodo toy(lnb out) edina ston humax 5400.i logiki leei oti o dream kinei to piato kai o humax vlepei oti vlepei k o dream.ela omws pou den htan akrivws etsi.to piato to kinousan kai oi dyo dektes...akougete koufo alla etsi ginotan.kai o humax evlepe oti kai o dream.gia paradeigma sto paketo thw nova ola ta kanalia kanonika giati ekpempoun se horizonal syxnothta.asxeta diladi me to an htan o dream se kanali ths 11823 kai o humax se kanali thw 12169 ktl.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by parxar View Post
    na voithisw kai egw...eixa paliotera ton dream sto kinito piato kai apo thn eksodo toy(lnb out) edina ston humax 5400.i logiki leei oti o dream kinei to piato kai o humax vlepei oti vlepei k o dream.ela omws pou den htan akrivws etsi.to piato to kinousan kai oi dyo dektes...akougete koufo alla etsi ginotan.kai o humax evlepe oti kai o dream.gia paradeigma sto paketo thw nova ola ta kanalia kanonika giati ekpempoun se horizonal syxnothta.asxeta diladi me to an htan o dream se kanali ths 11823 kai o humax se kanali thw 12169 ktl.
    xoris na to exo testarei nomizo oti auta pou les einai sosta. i tasi xreiazete gia tin polosi tou lnb katheti i orizontia. sto paketo tis nova ola ta kanalia vgenoun me orizontia polosi epomenos no problem vlepei o kathenas oti thelei

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by hrisas View Post
    xoris na to exo testarei nomizo oti auta pou les einai sosta. i tasi xreiazete gia tin polosi tou lnb katheti i orizontia. sto paketo tis nova ola ta kanalia vgenoun me orizontia polosi epomenos no problem vlepei o kathenas oti thelei
    Kalimera.

Ligo poli diavazontas oles tis apantisis pou dosate kalipsate sxedon oles tis ekdoxes ektos apo tin pio simantiki.

Tha doso ena mikro paradigma gia na gino pio katanoitos ena LNB sto esoteriko tou exi 3 diakoptakia to proto ine pou ksexorizi ton talantoti ti pano me tin kato zoni (0-22k) kai afto vgike giati i desmi ton sixnotiton apo tous doriforous sinexos megalone kai apo 1750MHz pou itane prin 17 xronia peripou eftase simera mexri 2750MHz to provlima to ixane oi dektes giati pezane mexri 2050MHz kai me to tono (0-22k) to provima lithike an thimame kala i alagi tou talantoti ginete stin sixnotita 11750MHz kai pros ta kato exoume tono(0k) eno pros ta epano (22k) afta ta vlepoume kai stis rithmisis tou kathe dekti.ta ala 2 diakoptakia stin sinexia kathorizoun tin polosi orizontia 18v kathati 13v ena diakoptaki gia tin kato zoni (0k) H/V kai ena gia tin pano zoni (22K) H/V kai etsi exoume olo to fasma ton sixnotiton ara otan o dektis zitisi apo to LNB na peksi to ANT1 to proto diakoptaki tha kani gefira prota sto 22k tin pano zoni diladi giati i sixnotita ine 11823MHz stin sinexia pernai sto deftero diakoptaki kai gefironi ti polosi sta 18v pou ine orizontia kai mporoume me afton ton tropo na sindesoume ena ekatomirio dektes mazi me ena kalodio kai xoris na xriasti na nekrosoume tin tasi trofodosias tou LNB kai mporoume na vlepoume diaforetika kanalia kai apo tis tris sixnotites tis nova (11823-11938-12169)oxi omos apo tin tetarti pou ine men kai afti orizontia ala sti kato zoni (0k) kai alazi o talantotis tou LNB i sixnotita diladi 10930 psakse na dis pia kanalia ine den tha mporis na ta vlepis ston deftero dekti an den klisis prota ton proto dekti i na alaksis kanali kai sto proto vazontas P/X to sport3 pou ine kai afto stin sixnotita 10930.

Me liga logia tora preri na grapsis se ena xarti oi tris sixnotites tis pano zonis ti kanalia sou katevazoun kai na kseris pos afova kai xoris provlima sindeis osous dektes epithimis alazontas ta kanalia kai pos mono se 5-6 kanalia tis kato zonis den tha exis aftin tin dinatotita.

Oso gia to fataila pragmati tha paris kati pou na ine pano apo 950MHz giati to doriforiko sima ksekinai apo eki afto stin fotografia pio piso ine mexri 1000MHz kai to grafi kiolas i epikefalida pos ine (ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗΣ 2 ΕΞΟΔΩΝ)

pare kati kalo giati ine merika fataila pou exoun megales apolies sto sima.

Filika Ampeliotis.

Senior Member parxar's Avatar
    Uploads
    0

file ampeliwth poly katatopistika ta osa les kai se efxaristw.pragmatika oso zeis mathaineis.sthn dikh mou thn periptwsh se oti afora th theash twn kanaliwn ths nova h ekshghsh dothike kai exei logikh.to oti omws mporouse na kinhsh to moter o humax enw eperne apo thn eksodo(lnb out) tou dream htan to koufo.na shmeiwsw oti antitheta otan o humax edine ston dream(lnb out) o dream den mporouse na kinhsei to moter.egw nomizw oti sth dikh mou periptwsh h aitia htan ta trofodotika twn dyo dektwn se sxesh me to moter,kai ekshgoume.to moter einai to moteq sg2100. afto loipon sthn arxh ths kinhshw tou travaei poly reyma.etsi to revma san pio dynato apo to humax mporiuse kai kinouse to moter.afto to test to ekana tote giati o dream den mporouse na kinhsei to moter apo tis 96 east mexri tis 30 west poy hthela.me xilies paremvaseis sto trofodiko tou 7000 kai to pprovlhma den lynotan.etsi eixa san positioner to humax..alla epeidei psilotrelenotan to moter..apofasisa na afhsw mono ton dream.ola afta poy lew ksefegoun ligo apo thn ousia tou thread alla ta lew giati einai empeiries meta apo dokimes kai mporei na fanoun xrhsimes.geia xara se olous

Uploads
    4

Quote Originally Posted by hrisas View Post
    Oxi den eine sosto auto pou eipes ,pezoun ontos ola ta kanalia tis nova metaksi tous ,ektos apo tin mia xamili sixnotita,tin 10930 ,auti den mpori na peksi sixronos me tis alles ,paradigama den mporis na wlepis to Novasport 3 pou eine sti 10930 ,me ola ta alla kanalia pou wriskonte stis alles sixnotites,fisika auto isxyei gia ola ta kanalia pou wriskonte stin sixnotita 10930,eno oles oi alles metaksi tous den exoun prowlima ,apla den mpori to ena receiver na dini entoli gia xamiles sixnotites ,ke to allo gia tis ypsiles!!

autaaaaaaaaa

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Advertise Here