سلام rayman1366 عزیزم
ببخشید دوست من این سایتی که شما معرفی کردید زبان اینگلیسی هست
و من با زبان اینگلیسی زیاد اشنایی ندارم.
ممنون میشم مرا در مورد سوالهای بالا راهنمایی کنید و بگید که این دستگاه در ایران هست یا نه در مشهد که فعلا گیرش نیا وردم.
سلام rayman1366 عزیزم
ببخشید دوست من این سایتی که شما معرفی کردید زبان اینگلیسی هست
و من با زبان اینگلیسی زیاد اشنایی ندارم.
ممنون میشم مرا در مورد سوالهای بالا راهنمایی کنید و بگید که این دستگاه در ایران هست یا نه در مشهد که فعلا گیرش نیا وردم.
ولی من از یک نصاب کاربلد شنیدم که یک نفر یه همچین دستگاهی رو خرید ولی بعد چند ماه دیگه از کار افتاد و کد ها رو از ماهواره نمیتونست بگیره.
نظر شما چیه؟....آیا واقعا دانگل کار میکنه؟
سلام RAYMAN1366 عزیز
من در وب گردی که داشتم جند سایت فارسی زبان خصوصیات این دستگاه را نوشته
بودن که به جند خاصیت این دستگاه علاقمندم که دوست دارم دستگاهی که میخوام خریداری کنم این خاصیت ها را داشته باشه.
قابل ضبط از روی کانالهای HD , SD
ضبط و تماشای همزمان کانال دیگر
ضبط همزمان دو کانال
قابلیت دریافت و شناسایی سیگنالهای HD و با فرمت MPEG-4 AVC/H.264 and MPEG-2
رزولیشن بالا 1080i, 720p, 576p, 576i
مجهز به هارد 320GB HDD
دوست عزیزم اگر شما دستگاهی با این خاصیتها سراق دارید که
اپگریتشم در ساتها بروز باشه و قیمتشم تا 300 تومان هست
و در ایران هم گیر میاد لطفا بگید که چه دستگاهی هستش.
از همه مهمتر تکید من روی ان کانالهای که نوشتم را بگیره و باکیفیت HD تصویرا نشان بده
و قابلیت دریافت و شناسایی سیگنالهای با فرمت HD ,H.264
را داشته باشه.
مرسی
فکر نکنم بتونید رسیوری اچ رو با قیمتی حدود سیصد تومن پیدا کنید
در ضمن اگر میخواهید رسیوری بخرید حتما لینوکسی بخرید تا بتوانید راحت با اینترنت کانالها رو باز داشته باشید
فعلا هنوز کمپانیهای مهمی که رسیورهاشون در ایران پیدا میشه اصلا طرف اچ دی نرفتند (به جز هایویژن که یک مدل اچ دی داره
استارست و استرانگ هنوز بر این باورند که سیستم اچ دی در منطقه خاورمیانه فراگیر نیست و هنوز وقتش نیست که رسیور اچ دی بزنند
بنده خودم الان حدود هفت ماه است از دانگل وای 4 استفاده می کنم
دانگل میکروباکس هم که جدید اومده...
اون شخصی که خریده بوده شاید اواخر اعتبار دانگل خریده بوده؟
وقتی تیمی دانگل میزنه قول میده مثلا یک سال ساپورت کنه و کدها رو بفرسته ممکنه دوست شما دانگل رو مثلا دو ماه اخر ساپورت خریده بوده؟
پس دانگل هم یک روزی از کار می افته...با این وجود فکر کنم که کارت بهتر باشه چون هم ارزون تره و هم میشه شارجش کرد.
سلام RAYMAN1366 عزیز
از راهنمایی شما دوست عزیزم بسیار سپاس گذارم.
به گفته شما دوست عزیزم پس این دستگاهی خوب در ایران پیدا نمیشه.
پس باید یک
star sat
خریداری کنم. به نظر شما این مدل
SR-X5300 USB
خوبه در همین سایت ابدیتاشو هر روز میزارن. مینویسن art ,showtime,ok
و دیگر کانال ها با این ابدیتها بازه.
اگر به نظر شما استاد عزیزم خوبه که من خریداری کنم .قیمتشم بگید حدودا در ایران چنده و روش اپگرید دستگاه به
چه گونه است و یک کارت عالی که قیمت مناسب و کا نا لهای که نوشتم رو باز کنه و با این دستگاه مچ هم باشه معرفی کنید. باز هم از اینکه وقت گران بهای شما دوست عزیزم را گرفتم پوزش می تلبم.
از شما بسیار سپاس گذارم
مرسی