Z2U.com - IPTV
CardShare.cc
SatEurope.net
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Συλληψεισ στην μεγαλονισο

  1. #11
    Member
    Join Date
    07-03-2009
    Location
    zu Hause!
    Posts
    96
    Uploads
    0
    Likes
    0

    Re: Συλληψεισ στην μεγαλονισο

    Για εμπόριο οι ποινές είναι τσουχτερές και έχεις πολλά τραβήγματα με δικαστήρια. (Πνευματικές ιδιοκτησίες,διαφυγόντα κέρδοι κλπ).
    Για τους χρήστες δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιος να πάει σε δικαστήριο!

  2. Z2U.com - IPTV
  3. #12
    New Member
    Join Date
    24-01-2009
    Posts
    2
    Uploads
    0
    Likes
    0

    Re: Συλληψεισ στην μεγαλονισο

    Ας πουλησουν την συνδρομη προς 10 εβρω να παρει και ο καθε φτωχος
    για να μην θιγονται και να μην βαζουν μπροστα το Ελληνικο Δημοσιο οτι εχει χασιμο

  4. CardShare.cc
  5. #13
    Member
    Join Date
    18-12-2008
    Posts
    30
    Uploads
    0
    Likes
    0

    Re: Συλληψεισ στην μεγαλονισο

    Πωλούσαν κλεμμένο τηλεοπτικό σήμα και όργανα της τάξης

    Χωρίς dream έμεινε το box

    Εκτός από τους εκατοντάδες αστυνομικούς που ήταν συνδρομητές των υπηρεσιών που εκμεταλλεύονταν το παράνομο τηλεοπτικό σήμα, υπήρχαν και τουλάχιστον τρεις που λειτουργούσαν ως παροχείς

    Η τεραστίων διαστάσεων απάτη με την κλοπή δορυφορικού τηλεοπτικού σήματος, δεν θα αφήσει έξω από τον χορό των συλλήψεων και όσους μέχρι σήμερα πίστευαν ότι απολαμβάνουν «ασυλίας», λόγω της ιδιότητάς τους. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Π», επίκεινται και συλλήψεις τουλάχιστον τριών αστυνομικών, οι οποίοι συμπλήρωναν το εισόδημά τους, πουλώντας παρανόμως τηλεοπτικό σήμα και εγκαθιστώντας συσκευές Dreambox. Όπως πληροφορούμαστε, οι δύο εξ αυτών ασχολούνταν «ερασιτεχνικά» με το «σπορ» της κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας, ενώ ο τρίτος είχε αναπτύξει «επαγγελματική» σχέση. Οι δύο πρώτοι εξυπηρετούσαν μικρό αριθμό πελατών και ο τρίτος πέραν των 1.000. Η ηγεσία της Αστυνομίας έχει πληροφορηθεί για αυτές τις περιπτώσεις, ενώ ενήμερες είναι και οι νόμιμες εταιρείες παροχής συνδρομητικής τηλεόρασης.

    Ο «σίγουρος»
    Ο τραπεζικός υπάλληλος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Λάρνακα, όπως διαπιστώνεται από την έρευνα, είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πελατών, επικαλούμενος την «ασφάλεια» που πρόσφεραν οι υπηρεσίες του. Συνδρομητές του εν λόγω υπόπτου επικοινώνησαν χθες με τον «Π», αναφέροντας ότι τους διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα γιατί συνεργάζεται με ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας. Όπως έγραψε και χθες ο «Π», εναντίον του εν λόγω αξιωματικού έχουν διατυπωθεί υποψίες και από τις εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης, και φαίνεται ότι όντως συνεργαζόταν με τον ύποπτο. Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, «αν προκύψουν στοιχεία ή μαρτυρία τότε δεν θα υπάρξει κανένας δισταγμός να συλληφθεί οποιοδήποτε μέλος της Δύναμης εμπλέκεται σε τέτοιου είδους παράνομες ενέργειες».

    Ο Τούρκος και το Μαρόκο
    Η δραστηριότητα των μελών του Γραφείου Καταπολέμησης Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, αναμένεται να συνεχιστεί, με κινήσεις τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. Από τις έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαφανεί ότι ένας από τους servers που μοίραζαν παράνομο τηλεοπτικό σήμα στην Κύπρο ήταν εγκατεστημένος στο Μαρόκο, στο πλαίσιο συνεργασίας που έχουν όσοι ασχολούνται σε παγκόσμιο επίπεδο με αυτού του είδους τις παράνομες δραστηριότητες. Τα μέλη αυτών των κυκλωμάτων χρησιμοποιούν μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eurocardsharing.com. Μέσα από αυτή ανταλλάσσουν πληροφορίες και εξυπηρετούν ο ένας τον άλλο. Επίσης έχει εντοπιστεί ότι μεγάλο αριθμό πελατών διαθέτει στην Κύπρο, Τούρκος που ζει στη Γερμανία και πωλεί μέσω διαδικτύου κάρτες τύπου «Gamma», οι οποίες αποκωδικοποιούν το σήμα τηλεοπτικών καναλιών. Μάλιστα στην ιστοσελίδα του (αν και Τούρκος) κυματίζει η ελληνική σημαία, αφού ο άνθρωπος έχει γίνει πλούσιος από τις συνδρομές Ελλαδιτών και Κυπρίων σε όλη την Ευρώπη. Τέλος, υπάρχουν στοιχεία και για αγορά καρτών που αποκωδικοποιούν το σήμα της NOVA, από Τούρκους οι οποίοι τις πωλούν στο διαδίκτυο. Πολλές από αυτές τις κάρτες χρησιμοποιούνται στην Κύπρο.

    Έξαλλες οι εταιρείες
    Αποζημιώσεις μαμμούθ
    Οι εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης που έχουν υποστεί τεράστιο οικονομικό πλήγμα από τη δράση των «πειρατών» είναι αποφασισμένες να κινήσουν νομικές διαδικασίες για καταβολή αποζημιώσεων μαμμούθ, τόσο από παράνομους παροχείς όσο και από συνδρομητές. Παράλληλα έχουν εκφράσει προθυμία με επιστολή τους στον Αρχηγό Αστυνομίας, για παροχή κάθε βοήθειας ώστε να αναβαθμιστεί η εκπαίδευση αστυνομικών που ασχολούνται με την πάταξη τέτοιας μορφής αδικημάτων. Είναι διατεθειμένες να πληρώσουν ακόμη και τα έξοδα για την εκπαίδευση των αστυνομικών σε εργαστήρια του εξωτερικού. Παράλληλα έχουν ενημερώσει ξένες αρχές για την κατάσταση που επικρατεί με την «πειρατεία» στην Κύπρο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •