Originally Posted by
vojkanma
Pozdrav svima koliko vas ima:)
Problem je sledeci. Imao sam pre par godina SS2, prog dvb, s2 emu i tako otkljucavao kanale (naravno i odgovarajuci softcam.key).
Pre nedelju dana inslairam kod drugara SS2. On ima 2 konvertora za Astru i Hotbird.
Instaliram najnoviji ProgDVB, stavim s2emu najnoviji i softcamkey (nasao sam od 4.4.) i nista npr. nisam uspeo da otvorim od zakljucanih kanala.
Pitanja:
1. Ako vec koristim ProgDVB. Da li se stavlja u diseq opciji da postoje dva satelita kao ono 2.0 i onda na add dodam oba? Posto sam ja ranije imao rucicu za pokretanje tanjira, pa mi nije trebalo ovo znanje kada imas dva konvertora.
2. Verovatno se mnogi ne slazu sa ProgDVB-om. Koji je bolji software? Koji emulator da koristim ako ne s2emu? MOLIM VAS, NAPISTE MI TACNU VERZIJU ZA NAVEDENI SOFTWARE!
3. Navedite mi barem par transpondera koji trenutno rade na Astri ili Hotbird-u, da bih sve to mogao da probam, kao recimo SkyItalia, Taquilla, Premiere itd...Znam jos od onda da su prelazili sa Nagre 2 na Nagra 3. Ima li i tu nekih promena?
4. Da li za sve programe emulator ide u folder plugin a u root programa ide softcam.key???
Veliko hvala svakome ko mi pomogne u resavanju ovih problema.
Pozz