bi clinde ben alabilirmiyim![]()
bi clinde ben alabilirmiyim![]()
selam ,
bende alabilirmiyim acaba?
Hocam Bu paylaşıma nasıl katılacaz c: satırı gönderin derken Bizim De kartımızınmı olması lazım c: satırı nasıl oluyor yardımcı olursan Yada Cevap verirsen sevinirim.
usta mümkünse bende alabilirmiyim
bende cccam server alabilirmiyim?pm atamıyorum siz pm atarsaniz çok sevinirim.
dreambox almaya gucunuz yetiyosa ve intrntinizde varsa neden kart almaya gucunuz yok anlamis degilim burda dilenci gibi banada c line versen deyip duruyonuz ayip
[QUOTE = Sait; 426613] dreambox almaya gucunuz yetiyosa ve intrntinizde varsa nedir Kart almaya gucunuz yok C satırı versen deyip duruyonuz ayip [/ QUOTE] Burda dilenci gibi banada degilim anlamis
arkadaşım ilk önce burada kimsenin dilenci olduğunu sanmıyorum ve böyle bir şeyi söylemeyede hakkınız yok. başlığa dikkat ederseniz ücretsiz server diyor bir çok kişi bunu dikkate aloyor belki başlık yanlış cccam değişimi denilse daha iyi olur gibime geliyor. gelelim drembox parasına ben de dreambox yok arkadaşım dan almış olduğum bir sky kart var onla bir şeyler yapmaya çalışıyor ve uğraşyorum ama bir gün ücretli server alırsam paylaşma imkanım varsa sana gönderirim sen de dilenci konumuna düşmezsin. kusura bakamyın kimseye hakaret etmek değil amacım sadecene tabiriniz çok yanlış
![]()
deneme amaçlı c line alabilirmiyim, mümkünse.
Teşekkürler...
bende deneme amaçlı c line alabilirmiyim, mümkünse.
Teşekkürler...