Efxaristo poli file gia to file
Πολυ σημαντικο??? Καρτα που ειναι ανοικτη δεν την φορτωνουμε για κανενα λογο (η περιεργεια σκοτωσε την γατα) Αγωνιστηκουs χαιρετισμουs σε αυτουs που εμπορευονται τιs γατεs με το αζημειωτο. Σε ολουs αυτουs που αγοραζουν 10-10 απο οπου βρουν αρκει να ειναι φτηνεs ασχετα τη version ειναι αυτη που περνουν.Στουs ρουφιανουs τιs ακατανομαστηs που σπερνουν αρχεια μιαs βδομαδαs...
καλή μέρα φιλαράκο δεν ξέρω αν εννοείς εμένα , εγω ναι έχω 2 και η δεύτερη είναι για την μικρή μου,τίποτε παραπάνω,ουτε εμπόριο ούτε ρουφιανιά,τώρα για το αρχείο θες να το ανεβάσω για να το δεις απο τους σωτήρες του είδους δε διάφορες μορφες και κάποιοι να προσπαθούν να ανοιξουν τις γάτες και σε 2-3 ώρες αντε το πολύ 1-2 μέρες σκοτάδει?
δεν νομίζω να είναι σωστή τακτική αυτη,εδω είμαστε για να βοηθούμε ο ένας τον άλλο και όχι μπλεκουμε περισσοτερο τα πράγματα,
Φιλε ktsiaras δεν εννοω εσενα.Αυτουs που εννοω καταλαβαν και δεν θα απαντησουν.
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλα δεν κατάλαβα για πιο λόγο να alezetai φιλέτα στην κάρτα σας εγώ έχω το παλιό 3.4 επάνω και μέχρι σήμερα δουλεύει δεν κατάλαβα για πιο λόγο να αλλάξω φιλέτο!
βλέπω ότι γέμισε "παραπολι" σαβούρα παντού ίσος φταίμε και εμείς που κάνουμε πειράματα με τις gates και μας κλείνουνε
δεν κατάλαβα και για πιο λόγο να αλλάξουμε το φιλέτο όσο δουλεύει για χαρά
εγώ παραμένω από δίκια μου άποψη μην πειράζεται τις κάρτες σας όσο δουλεύουν
Xeretizmous από Θεσσαλονίκη