edo kai kamia oritsa koitao ta thread autou tou section apo tin arxi (2005) ! iparxoun periodoi opos i torini pou mpainei polis kosmos epidi exei klisei to gati tou! exei poli gelio! kapoios to 2007 egrapse oti i gamma katra pethenei kai tha anteksi gia kana mina akoma kai sinistouse se osous theloun na agorasoun gata na min to kanoun giati tha xasoun tzampa ta lefta tous! xaxaxaxaaxxa! sas milao poli gelio!!!! opoios exei xrono as diavasei palia tread! kirios auta tou 2007 kai 2008! to telos tou kosmou!
Ενα καλημέρα και από εμένα σε όλους και ένα καφέ θεόπικρο οτι καφέ νάναι, θεόπικρο σαν την καρδιά και την ψυχή μου που δεν μας φτάνει η «σταλία» με τις τροφές και βλέπω τις γατούλες μου παραπονεμένες λες και ξέρουν ότι άνα πάσα στιγμή μπορεί να μην έχουν ούτε νεράκι αλλά και θεόπικρος για την Παναθηναϊκάρα μου που εχθές δεν το πάλεψε καθόλου. Κλάψψ λίγμμ.!
Χαιρετώ σας
Υ.Γ ας ελπίσουμε πως και αυτή η μπόρα θα περάσει ώστε ακόμα και να φτάνει το τέλος (που πολύ κράτησε) να το συνηδητοποιήσουμε σιγά σιγά.
...μέχρι την επόμενη που γάτα θα είναι; Σκύλος; κάποιο πουλί; Ίδωμεν