Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 297 of 1208 FirstFirst ... 47197247272287292295296297298299302307322347397547797 ... LastLast
Results 2,961 to 2,970 of 12074

Thread: Το Καφενειο του Αμπελιωτη 01

Member
    Uploads
    0

Re: Το Καφενειο του Αμπελιωτη

Kalispera se oloi tin parea. Ante kai me tin niki simera. To anekdoto tis imeras

Ένας αστυνομικός έχει σταματήσει έναν οδηγό για υπερβολική ταχύτητα.
    -Μπορώ να δω το δίπλωμά σας;
    -Α, δεν έχω, μου αφαιρέθηκε λόγω point system.
    -Μπορώ να δω την άδεια για το όχημα;
    -Μα δεν είναι δικό μου το αυτοκίνητο, το έκλεψα.
    -ΤΟ ΚΛΕΨΑΤΕ;
    -Σωστά, για να σκεφτώ, νομίζω ότι είδα πριν την άδεια στο ντουλαπάκι όταν έβαλα μέσα εκεί το πιστόλι μου.
    -Υπάρχει πιστόλι στο αμάξι;
    -Ναι κύριε, εκεί το έβαλα, όταν πυροβόλησα και σκότωσα την γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο και μετά έβαλα το πτώμα πίσω στο πορτ-μπαγκάζ.
    -Υπάρχει ΠΤΩΜΑ στο αυτοκίνητο;
    -Σωστά, κύριε.
    Μετά από όλα αυτά ο αστυνομικός καλεί τον αρχηγό. Και σύντομα το αυτοκίνητο περικυκλώνεται από αστυνομικά. Ο αρχηγός πλησιάζει τον οδηγό για να χειριστεί την κατάσταση.
    -Κύριε μπορώ να δω το δίπλωμά σας;
    -Φυσικά, ορίστε, νάτο.
    -Μάλιστα είναι ΟΚ, και σε ποιόν ανήκει το αυτοκίνητο;
    -Δικό μου είναι, να και η άδεια.
    -Θα μπορούσατε να ανοίξετε το ντουλαπάκι, υπάρχει εκεί όπλο;
    -Βεβαίως, κοιτάξτε, δεν υπάρχει τίποτα.
    -Σας πειράζει να ανοίξετε και το πορτ-μπαγκάζ;
    Μου είπαν ότι έχετε βάλει ένα πτώμα εκεί.
    -Δεν υπάρχει πρόβλημα, κοιτάξτε.
    -Αδειο κι αυτό!!! Μα δεν καταλαβαίνω, ο αστυνομικός που σας σταμάτησε μας είπε ότι του είπατε ότι δεν είχατε δίπλωμα, ότι κλέψατε το αμάξι, ότι υπήρχε όπλο στο ντουλαπάκι, και ότι υπήρχε ένα πτώμα.
    -Α καλά! στοιχηματίζω ότι θα σας είπε ότι έτρεχα ΚΑΙ με υπερβολική ταχύτητα!

2. Advertise Here
    VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

poli isixia kai do !!

Geia sas palikaria..
    kala o kafetzis dikaiologite oi pelates poy pigane ??

Senior Member dj-tom's Avatar
    Uploads
    0

Δύο άντρες συναντιούνται στον Παράδεισο και ρωτά ο ένας:
    - Πώς πέθανες εσύ, ρε φίλε;
    - Ασε, μεγάλη ιστορία. Γύρισα μία μέρα σπίτι, έπειτα από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά και είδα τη γυναίκα μου ολόγυμνη στο κρεβάτι μας. Αμέσως κατάλαβα, ότι ο εραστής της κρυβόταν κάπου μέσα στο σπίτι και άρχισα να ψάχνω παντού σαν τρελός. Στη ντουλάπα, στην αποθήκη, στην κουζίνα, κάτω από τις σκάλες, παντού. Τελικά, από τη χαρά μου που δεν με απατούσε η γυναίκα μαου, έπαθα ανακοπή και έμεινα στον τόπο. Εσύ, πώς έγινε και πέθανες;
    - Εγώ πήγα από πνευμονία. Γιατί, αν την ώρα που έψαχνες την κουζίνα, άνοιγες και το ψυγείο ρε βλάκα, θα την είχαμε γλιτώσει και οι δυό μας.

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

Ήταν τρία έμβρυα λέγαν τι θα σπουδάσουν. Το πρώτο λέει:
    - Εγώ θα γίνω ηλεκτρολόγος, για να υπάρχουν πολλά φώτα, ώστε να βλέπουμε καθαρά.
    Το δεύτερο λέει:
    - Eγώ θα γίνω υδραυλικός, για να βγάζω τα νερά από εδώ μέσα, για να κολυμπάμε καλύτερα.
    Και το τρίτο λέει:
    - Eγώ θα γίνω ντετέκτιβ, για να δω πoιος είναι αυτός ο καραφλός κύριος, που μπαινοβγαίνει εδώ μέσα και μας φτύνει!

Member
    Uploads
    0

Μια σύζυγος φτάνει σπίτι της μετά από μια βόλτα στα μαγαζιά, και πιάνει στα «πράσα» το σύζυγό της στο κρεβάτι με μία όμορφη νέα γυναίκα.
    Ακριβώς όπως είναι έτοιμη να τον πετάξει έξω από το σπίτι, ο σύζυγός της της λέει:. "Ίσως πρέπει να ακούσεις πώς έγιναν όλα αυτά....
    Οδηγούσα προς το σπίτι στην εθνική οδό, όταν είδα αυτή τη νεαρή γυναίκα. Έδειχνε πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, έτσι την έφερα στο σπίτι μας και της μαγείρεψα ένα γεύμα από εκείνο το φιλέτο βοδινού που είχες ξεχάσει στο ψυγείο.....
    Ήταν ξυπόλυτη, έτσι της έδωσα τα καλά σου τα παπούτσια τα οποία είχες απορρίψει επειδή είχαν βγει εκτός μόδας.....
    Επειδή κρύωνε, της έδωσα το πουλόβερ που σου αγόρασα για τα γενέθλιά σου αλλά εσύ ποτέ δεν φόρεσες επειδή το χρώμα όπως μου είπες δεν σου ταίριαζε.....
    Τα ρούχα της ήταν σχισμένα, έτσι της έδωσα ένα ζευγάρι από τα τζιν που έχεις, τα οποία της εφάρμοζαν τέλεια, άλλωστε δεν σου κάνουν πλέον.....
    Έπειτα, ακριβώς όπως ήταν έτοιμη να φύγει η κοπέλα, με ρώτησε:
    "Υπάρχει τίποτα άλλο που η σύζυγός σας δεν χρησιμοποιεί πια;"

Senior Member earthforall's Avatar
    Uploads
    0

kalispera se olous !

kerasmeni ,
    mpira gia ksekinima...
    Attached Images Attached Images

Senior Member nikos_'s Avatar
    Uploads
    0

kalispera se ola ta paidia!

ena anekdotaki

Συναντιούνται 4 φίλοι από το Στράτο μετά από 30 χρόνια. Αφού είπαν για τα παλιά η συζήτηση μεταφέρεται στο πόσο πετυχημένα έγιναν τα παιδιά τους. Στον 4ο τις παρέας δεν του άρεσε αυτό και πήγε στη τουαλέτα για να αποφύγει τα δυσάρεστα.
    - "Ο δικός μου γιος έγινε μεγάλος αρχιτέκτονας, βγάζει εκατομμύρια. Αφού να σκεφτείτε έκανε δώρο σε ένα φίλο του μια βίλα που κόστισε 100.000.000", λέει ο 1ος κοιτάζοντας τους άλλους γεμάτος καμάρι.
    - "Ο δικός μου έκανε δώρο σε ένα φίλο του ένα 20μετρο σκάφος άξιας 150.000.000", λέει ο 2ος γεμίζοντας υπερηφάνεια για το παιδί του.
    - "Σιγά τα έξοδα", λέει ο 3ος. "Ο δικός μου που είναι μεγάλος χρηματιστής δώρισε στο φίλο του μετοχές που σήμερα αξίζουν πάνω από 500 εκ".
    Τότε βλέπουν όλοι τον 4ο της παρέας που έρχεται χωρίς να έχει ακούσει τίποτα και μετά από πολλή πίεση αναγκάζεται να πει και αυτός τα δικά του.
    - "Ο δικός μου γιος είναι ένα κοπρόσκυλο όλη την ημέρα ξάπλα, ύπνο και καλό φαΐ.», απαντά αυτός.
    Και πως ζει τον ρωτούν οι φίλοι του; Δεν πιστεύουμε να τον ταΐζεις ακόμη;
    - "Αστα να πάνε! Έχει βρει 3 παλιοαδερφές, τις πηδάει και αυτές τον συντηρούν και του κάνουν και καλά δώρα. Ο ένας του αγόρασε μια ΒΙΛΛΑ, ο άλλος ένα σκάφος και ο τρίτος του έδωσε 500 εκ σε μετοχές. Κοντεύω να τρελαθώ από τη ντροπή μου.", απαντά.

Member nikola-s's Avatar
    Uploads
    0

thn kalhmera mou se olous !

Senior Member dj-tom's Avatar
    Uploads
    0

kernao oyzo

Geia sas paidia, kernao oyzaki olo to magazi.
    Opoios thelei, as parei potiri & karekla ...
    Attached Images Attached Images

Senior Member Paok1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dj-tom View Post
    kernao oyzo

Geia sas paidia, kernao oyzaki olo to magazi.
    Opoios thelei, as parei potiri & karekla ...
    Kalo mesimeri na exoume..
    Filemou me tetio meze 8a ka8iso kai ego stotrapezi sou...
    Ante sthn ygia mas....

Advertise Here

Tags for this Thread