kalispera se olous! kai apo emena, egw twra kafe den thelw, alla gia mia pagwmeni mpira den tha elega oxi.
kalispera se olous! kai apo emena, egw twra kafe den thelw, alla gia mia pagwmeni mpira den tha elega oxi.
Την καλησπέρα μου κι απο μένα. Συγνώμη αλλά τώρα είδα την ερώτησή σου. Να σου απαντήσω λοιπόν...... Σου πιάνω τη μαμά, εσύ όχι........ Φυσικά παίζουμε πλακωτό έτσι? :) ωραίαααα.... Η δική μου η μαμά έχει φύγει ή οχι? Μήπως είμαι ψημένος, εσύ όχι και μου έχεις κάνει και κάνα 6πορτο με παραθυράκι για οποιαδήποτε ζαριά εκτός διπλής? γιάαααα πές και θα σου πώ μετά αν πάει διπλό ή οχι.
afto re file einai poli arrosto senario!!!
mporei na simvei se 1 sta 1000 paixnidia!!
καλησπερα σε ολους τους θαμωνες του καφενε.
ρε polteris..... για να κάνει τέτοια ερώτηση, αυτή την απάντηση θέλει και έτσι γίνεται.... άμα πιάσεις τη μάνα, η επόμενη κίνηση είναι να φύγεις τη δική σου τη μάνα για να τελειώσει το παιχνίδι.... 1 στα 1000 αλλά γίνεται..... έχω δεί τέτοια παρτίδα..... και απο την κωλοφαρδία ο άλλος του έφερε το τάβλι στο κεφάλι :) εκεί να δείς γέλιο.
@tseve για να σου απαντήσω, γιατί δεν κατάλαβα την ερώτησή σου και που απευθυνόταν, είδα πριν απο λίγο τα post που έχεις κάνει και κατάλαβα........ ;)
όπως είπα φαίνεται να " ξέρεις να παίζεις τάβλι και όχι σαντούρι" !!!!! :)) (σημ. αν και το σαντούρι είναι δύσκολο όργανο!)
ρε παιδια συγνωμη εσεις γραφετε εδω και εγω προσπαθω μια ωρα με της γραμμες του αμπελιωτη να καταλαβω τι να κανω .πρεπει να ξαναπαμε σχολειο δεν ειναι για μας αυτα ειμαστε και μεγαλα παιδια και δεν τα περνουμε ευκολα τα γραμματα. ναι οντως ετσι ειναι εχω κανει πορτες στο μαζεμασου και παιρνεις απο ασσο. οποτε ξεπλακωνεις .σου πιανω και ενα πουλι μεχρι που στο παιρνω κιολλας.αυτα γινονται μονο στο μιλητο βεβαια.
οσο για το σαντουρι αν θες να ακουσεις καλο στειλεμου το μαιλσου με πμ.
kalispera pedia mia zivania pinnoumen tin
pezoumen tzie enan tavli
dipli 60ares
tin kalispera mou se olous
mia mpiritsa na xalarosoume kai ligo.....
Lefteri kamia soda fere na pio dipsasa.