Originally Posted by
fillestari
Nuk po merrem se kush nga kompanite ua 'punon' me shume apo me pak shqiptareve per mua te dyja nje qellim kane.Po po lexoj gjithmone e me shpesh thirrjen qe te kriptohet Vizion+ dhe sa here qe e lexoj me vjen ne mend vargu i nje kenge qe e kam degjuar ne nje film shqiptar "jemi trima shqiptare dhe plumbin e presim ne balle'".E kuptoj qellimin e kesaj thirrje dhe deshiren e mire te disa anetareve qe te rritet konkurenca ndermjet dy kompanive.Por une kam frike se kjo konkurence do ti ngjaje "konkurences" se Vodafonit dhe AMC ku fale kesaj "konkurence" shqiptaret paguanin tarifat me te larta ne Europe. Tani pyetja ime eshte c'fare programesh ka Top Kanali,Vizion+,Klani,TVA apo Koha Tv e disa te tjera qe te meritojne kriptimin, ah po Topi ka portokalline 1 here ne jave e Vizion ka emisionin e Canit po 1 here ne jave qe duam apo s'duam duhet thene qe kane shikueshmeri te larte po keto programe fare mire (meqense i konsiderojne programe luksi) mund ti japin te paketat e tyre.Shikoni fqinjet tane sa kanale free kane (ne satelit) Mali i Zi qe ka 1/5 e popullsise se Shqiperise ka te pakten 3 kanale, Maqedonia qe ka 1 milion me pak banore se Sqiperia (duke perfshire dhe shqiptaret e atjeshem) dhe qe numri i refugjateve s'ka te krahasuar ka 8 a 9 kanale free e keshtu me rradhe pa folur pastaj per Bullgarine qe ka rreth 30 se keto vendet perendimore s'po i permend fare .Thirja ime per ta eshte kjo mos perfitoni nga sentementi qe kane refugjatet per vendin e tyre edhe sot pas gati 20 vjetesh parate qe dergojne ata neper familjet e tyre jane baza e ekonomise shqiptare mos mendoni vetem ti vilni.Tregohuni me te logjikshem