μαλον εχεις χασει λιγο τη σειρα φιλε μου εγω ναι μιλησα και μιλαω για "μπανακια",λαμογια κτλ. μονο που αυτα δεν ηταν απαντηση αλλα δηλωση.και εγω user ειμαι εδω σε αυτο το forum και επειδη εχουμε δημοκρατια λεω τεκμηριομενα την αποψη μου.τωρα αν ενοεις το "σπιτι" σας δεν το κατηγορω αλλα ουτε και το υποστηριζω..δεν με νοιαζει ...ειναι τοσο απλο.τους users του 'σπιτιου" σας μπορειτε να τους λετε οτι θελετε,εδω ομως επειδει δεν ειναι μονο το δικο σας "σπιτι" αλλα και το δικο μου εχω υποχρεωση να ενημερωνω τον καθενα για τα "λαμογια" που κυκλοφορουν κατα καιρους.ξερεις οι πληβιοι ηταν σε αλλες εποχες...εμενα αυτος ο ρολος δεν μου παει...και ειναι αυτο που μαλον ενοχλει πολλους και εσενα ..αν κρινω απο το οτι εκανες τον κοπο εξ'αρχης να απαντησεις σε μια δηλωση που αφορουσε αλλον.η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια φιλε μου και ειναι η εξης ολα τα αρχεια του bestttpsit κατα το εδω forum parabolan ειναι ευκαιριακα,διαρκουν λιγες μονο ωρες η και μερες και το μονο που κανουν ειναι να μπερδευουν ειδικα τους νεους χρηστες.τωρα καλο θα ειναι αφου σας αρεσει τοσο πολυ το "σπιτι" σας να πειτε στον εχοντα dreambox "κυριο" να τα δημοσιευει εκει γιατι οπως και να το κανουμε αυτο εδω το forum ειναι αν μη τι αλλο α ξ ι ο π ι σ τ ο.αν μπορει ο besttt κατ'εμε bestttpsit να δημοσιευσει κατι διαχρονικο αρα και αξιοπιστο ας το πραξει να το δουμε.παντα φιλικα