Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 66

Thread: nava update 26/04/2009

Member tasmen's Avatar
    Uploads
    0

Re: nava update 26/04/2009

Quote Originally Posted by spunda View Post
    αυτη τουλαχιστον ειναι αν μη τι αλλο μια ευπρεπης απαντηση.ειμαστε ελληνες σωστα φιλοξενοι,φιλοτιμοι αλλα οχι χαζοι...οταν μυριζομαστε λαμογια αντιδρουμε...κοσμια αλλα αντιδρουμε.εγω μονο προστατευω,βοηθαω και μαλιστα α φ ι λ ο κ ε ρ δ ω ς.τωρα για το forum που εντεχνα προωθητε...δεν εχω κανει κ ουτε προκειτε να κανω register/login...να μπω να κανω τι!? να κατεβαζω gam files που κρατανε ωρες η στην καλυτερη μερικες μερες!?ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.αυτα τα λιγα απο εμενα...και να θυμασε και εσυ αλλα και ολοι οτι εγω ουτε καρτες πουλαω ουτε κ εχω οικονομικο συμφερον...οτι λεω κ γραφω το κανω μονο κ μονο για να προστατευσω τους χρηστες και σαν καλος ελληνας και το σπιτι δηλ. το sat television που με φιλοξενει.και κατι ακομη ο εν λογω χρηστης χρησιμοποιει παλια gam files και τα μετατρεπει...τωρα γιατι δεν καταφερνει κατι που να ειναι σταθερο για αρκετο χρονο αυτο και μονο θα επρεπε να σου/σας γεναει πολλα ερωτιματικα...ευτυχως οι παλιοι gammausers εχουν πολλα αν οχι ολα τα original και πιστεψε με χωρις τις τυμπανοκρουσιες του εν λογω χρηστη κανουν τη 'δουλεια' τους.βλεπεις αυτοι ...οι παλιοι χρηστες ξερουν κατι περισσοτερο και αποφευγουν τις...κακοτοπιες.
    Esu egrpses gia admin, "banakia" kai "lamogia". Den nomizw oti itan euprepis apantisi.
    An kapoios einai lamogio 8a to diapistosi o user kai oxi esi, afou opws les den exeis kanei login.
    Telospantwn ola kala...

Filika
    Tasmen

2. Advertise Here
    VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

kalhspera na rwtiso kati exei kapoia kanalia klidomena px disney - cartoon +1 ktl ayta mporoyne na anoiksoyne me g***a c**t? eyxaristo kai me thn eykeria to 16_4_09 doyleyei telia parabolan

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    kalhspera na rwtiso kati exei kapoia kanalia klidomena px disney - cartoon +1 ktl ayta mporoyne na anoiksoyne me g***a c**t? eyxaristo kai me thn eykeria to 16_4_09 doyleyei telia parabolan

afoun exis gamma ke doulewi kala dokimase an pezoun auta ta kanalia pou les,mia dikimi tha diksi!!

Member
    Uploads
    0

Smile Re: nava update 26/04/2009

Quote Originally Posted by tasmen View Post
    Esu egrpses gia admin, "banakia" kai "lamogia". Den nomizw oti itan euprepis apantisi.
    An kapoios einai lamogio 8a to diapistosi o user kai oxi esi, afou opws les den exeis kanei login.
    Telospantwn ola kala...

Filika
    Tasmen
    μαλον εχεις χασει λιγο τη σειρα φιλε μου εγω ναι μιλησα και μιλαω για "μπανακια",λαμογια κτλ. μονο που αυτα δεν ηταν απαντηση αλλα δηλωση.και εγω user ειμαι εδω σε αυτο το forum και επειδη εχουμε δημοκρατια λεω τεκμηριομενα την αποψη μου.τωρα αν ενοεις το "σπιτι" σας δεν το κατηγορω αλλα ουτε και το υποστηριζω..δεν με νοιαζει ...ειναι τοσο απλο.τους users του 'σπιτιου" σας μπορειτε να τους λετε οτι θελετε,εδω ομως επειδει δεν ειναι μονο το δικο σας "σπιτι" αλλα και το δικο μου εχω υποχρεωση να ενημερωνω τον καθενα για τα "λαμογια" που κυκλοφορουν κατα καιρους.ξερεις οι πληβιοι ηταν σε αλλες εποχες...εμενα αυτος ο ρολος δεν μου παει...και ειναι αυτο που μαλον ενοχλει πολλους και εσενα ..αν κρινω απο το οτι εκανες τον κοπο εξ'αρχης να απαντησεις σε μια δηλωση που αφορουσε αλλον.η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια φιλε μου και ειναι η εξης ολα τα αρχεια του bestttpsit κατα το εδω forum parabolan ειναι ευκαιριακα,διαρκουν λιγες μονο ωρες η και μερες και το μονο που κανουν ειναι να μπερδευουν ειδικα τους νεους χρηστες.τωρα καλο θα ειναι αφου σας αρεσει τοσο πολυ το "σπιτι" σας να πειτε στον εχοντα dreambox "κυριο" να τα δημοσιευει εκει γιατι οπως και να το κανουμε αυτο εδω το forum ειναι αν μη τι αλλο α ξ ι ο π ι σ τ ο.αν μπορει ο besttt κατ'εμε bestttpsit να δημοσιευσει κατι διαχρονικο αρα και αξιοπιστο ας το πραξει να το δουμε.παντα φιλικα

Junior Member
    Uploads
    0

μαλον εχεις χασει λιγο τη σειρα φιλε μου εγω ναι μιλησα και μιλαω για "μπανακια",λαμογια κτλ. μονο που αυτα δεν ηταν απαντηση αλλα δηλωση.και εγω user ειμαι εδω σε αυτο το forum και επειδη εχουμε δημοκρατια λεω τεκμηριομενα την αποψη μου.τωρα αν ενοεις το "σπιτι" σας δεν το κατηγορω αλλα ουτε και το υποστηριζω..δεν με νοιαζει ...ειναι τοσο απλο.τους users του 'σπιτιου" σας μπορειτε να τους λετε οτι θελετε,εδω ομως επειδει δεν ειναι μονο το δικο σας "σπιτι" αλλα και το δικο μου εχω υποχρεωση να ενημερωνω τον καθενα για τα "λαμογια" που κυκλοφορουν κατα καιρους.ξερεις οι πληβιοι ηταν σε αλλες εποχες...εμενα αυτος ο ρολος δεν μου παει...και ειναι αυτο που μαλον ενοχλει πολλους και εσενα ..αν κρινω απο το οτι εκανες τον κοπο εξ'αρχης να απαντησεις σε μια δηλωση που αφορουσε αλλον.η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια φιλε μου και ειναι η εξης ολα τα αρχεια του bestttpsit κατα το εδω forum parabolan ειναι ευκαιριακα,διαρκουν λιγες μονο ωρες η και μερες και το μονο που κανουν ειναι να μπερδευουν ειδικα τους νεους χρηστες.τωρα καλο θα ειναι αφου σας αρεσει τοσο πολυ το "σπιτι" σας να πειτε στον εχοντα dreambox "κυριο" να τα δημοσιευει εκει γιατι οπως και να το κανουμε αυτο εδω το forum ειναι αν μη τι αλλο α ξ ι ο π ι σ τ ο.αν μπορει ο besttt κατ'εμε bestttpsit να δημοσιευσει κατι διαχρονικο αρα και αξιοπιστο ας το πραξει να το δουμε.παντα φιλικα
    aksiopista kseaksiopista ise o protos pou ta voutaei ta arheia afta ha ha ha ehis poli gelio karagiozi

Member
    Uploads
    0

Talking Re: nava update 26/04/2009

Quote Originally Posted by piesometro View Post
    aksiopista kseaksiopista ise o protos pou ta voutaei ta arheia afta ha ha ha ehis poli gelio karagiozi
    οποιος δεν εχει επιχειριματα απλως κραυγαζει...τι να απαντησω στις κραυγες ενος με ημερομηνια ban και login 27-4 ...θα ηταν τουλαχιστον ειρωνικο απο μερους μου.χτες ομως ημουν στο μαντειο...ξερεις αυτο το γνωστο..των δελφων ντεεε...εκει λοιπον μου ειπαν οτι τα..."μπανακια" θα συνεχιστουν.και κατι ακομη συνιστω ηρεμια αλλιως θα χρειαστεις το...πιεσομετρο

Junior Member
    Uploads
    0

οποιος δεν εχει επιχειριματα απλως κραυγαζει...τι να απαντησω στις κραυγες ενος με ημερομηνια ban και login 27-4 ...θα ηταν τουλαχιστον ειρωνικο απο μερους μου.χτες ομως ημουν στο μαντειο...ξερεις αυτο το γνωστο..των δελφων ντεεε...εκει λοιπον μου ειπαν οτι τα..."μπανακια" θα συνεχιστουν.και κατι ακομη συνιστω ηρεμια αλλιως θα χρειαστεις το...πιεσομετρο
    esi tha to hriastis gia na to valis ston k... s.u

New Member
    Uploads
    0

efxaristw poli

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

esi tha to hriastis gia na to valis ston k... S.u
    epitelous!
    Attached Images Attached Images

Member
    Uploads
    0

Talking Re: nava update 26/04/2009

esi tha to hriastis gia na to valis ston k... s.u
    χαχαχαχαχα αντε καλα πες μας ομως πως τα καταφερνεις να τρως ban και να κανεις ξανα login την ιδια μερα? και κατι ακομη παλι φραγη στα pm σου!!! χαχαχαχαχα εχεις πολυ πλακα τελικα

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Advertise Here