zapraszam wszystkich do składania zamówienia na płyty pod unloopki do merlina v10
wszystko jest opisane >>TUTAJ<<
zapraszam wszystkich do składania zamówienia na płyty pod unloopki do merlina v10
wszystko jest opisane >>TUTAJ<<
Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Dotarły w końcu do mnie płytki do Unlooperów 5030. Poniżej zamieszczam fotki jak wyglądają. Wszystkich chętnych do zakupów zapraszam na PW podam namiary co i jak. Koszt wynosi tak jak przewidywałem 28zł plus przesyłka.
Płytki są z adresem naszego forum oraz moim nickiem (co widać na zdjęciach).
Napis jest wytrawiony w miedzi.
Aha zostawiam sobie kilka sztuk płytek w razie gdyby był ktos chętny na gotowe urządzenia, w takim przypadku równiez proszę o kontakt na PW.
Pozdrawiam
Dla zainteresowanych gotowym unlooperem, tak wyglądają złożonye przeze mnie egzemplarze:
Wersja z kondensatorami filtryującymi monolitycznymi:
Wersja z kondensatorami filtrującymi MKT:
ps.:
szukajcie mnie na www.free-sat.pl pod nickiem @patol i tam do mnie piszcie na pw
link do tematu
>>click<<
Y jest zgodna z V1O francuski?
Unloper 5030
TUTAJ
a co ty rider stare knoty pokazujesz widac ze na siłe się reklamujesz pokaż cos co Twój team wymyslił a nie jakieś foty z netu tu podsyłasz![]()
ukażcie co wasze unloopery zrobiły do tej pory, obawiam się że bardzo mało, a można już sporo nawet więcej niż wam się wydaje
ciał, baj baj![]()
Te unlopy można sobie w buty wsadzić i nic więcej . o czym wiedzą :D
witaj Mroku wypowiedziałeś święte słowa
linki should be out
pewne rzeczy niech pozostaną tam gdzie są ;-
pzdr