to cccam 2.1.0 kai to neotero cccam 2.1.1 ensomatonoun emulation
irdeto 2 me klidia ala klidia den iparxoun akoma kai den problepete sindoma
giati i kathe omada hacker den mpeni sta xorafia tis alis...
dio tropoi iparxoun na dis an exis adsl 24 oro kapios pou exi server na sou dosi
xlomo to blepo na bris efkola...
o alos ine na agorasis mia gammacart kai ena siriako smartmouse sta 6mhz
prota fortonis tin gata me ana arxiaki me to smartmouse
telos sindeeis to smartmouse sto dream stin siriaki me tin gatoula mesa
trexis cccam emu ston dream me to analogo cccam config kai egeneto fos.
Ευχαριστώ πάααααρα πολύ αρχικά, για το οτι μου έδωσες σημασία στην ερώτηση γιατί φοβόμουν οτι ρωτάω πολλά και "περίεργα" ίσως και έπειτα για την απάντηση!!! Να το συνεχίσω ή θα σε πρήξω???
Οκ, (να φανταστήτε οτι ακόμα δεν ξέρω καν πως να ποστάρω εμπεριέχοντας και το ποστ στο οποίο απαντάω... τόοοσο χάλιας...).
Λοιπόν, αρχικά ήθελα (γιατί έτσι πίστευα απ'ότι άκουγα απο δω κι απο κεί) να κάνω ό,τι μπορώ (ή γίνεται) μόνο με softcam. Τελικά μετά απο πολλά 12ωρα διάβασμα κατάλαβα οτι μόνο με cardsh***g γίνεται αλλά προέκυψε δυστυχώς το οτι δεν βρίσκω server να του δώσω κάτι (δεν έχω τπτ) για να πάρω και γω...
Οπότε πέφτω πάνω σε γάτες αρχεία κλπ και παθένω σοκ!!! Είναι εύκολο να αποκτήσω προγκράμερ - κάρτα και να το κάνω μόνος μου? Μπορώ μετά αυτή τη γατούλα να τη μοιράσω στο φουκαριάρη τον πατερούλη μου? Πόσο καιρό μπορεί να παίζει αυτή η γάτα? Θέλει συχνά "τάισμα"? Αν πάρω απο φιλαράκι original ν**α κάρτα μπορώ απλά να την αντιγράψω στην γαμα ή δεν παίζει έτσι το κόλπο και απλά τσιμπάω τα αρχεία που κυκλοφορούν εδω και τα πετάω στην γαμα? Μήπως εν τέλει για πιο απλά θα μπορούσα να πάρω μια αυθεντική και να τη μοιράσω στον πατερούλη? 1000 συγνώμη και πάλι που το παρατράβηξα με τις ερωτήσεις!!!
thanks a lot
exfaristo douleyei mia xara pros stigmin