Το cas3+ μπορεί να γράψει ολα τα αρχεία ή θέλει το απλό λοαντερ και πως το ξεχωρίζω ποιο αρχείο φορτώνει με τι;
therapia mravo axio tonoma thenks
therapia dulevei apsoga kai me gas studio 8,6c to fortosa tora 1.48 kai anixan olla amesos
eyxaristo .....me cas3...amesos bre..!!!
Efxaristo poli megale.Nase kala![]()
tzarios ektos tou 16/10/2008 den eklise kanena arheio tou 2008 ego ta anoigo ola ine propliromenoi klonoi apo megales epihirisis kai oso plironontai den prokite na stamatisoun tha mou pis tora giati den anoigoun pleon amesos afou ine etsi opos ta les therapia? gia ton eksis logo to mono pou borese na kani i nova gia na min to kopsi telios to kathe fileto apo ton hristi pou to plironi itan sto sigrkrimeno hsn na alaksi provider ekinisis me sinepia o gamma user na variete na perimeni 6 i 8 ores na tou anoiksi to fileto kai na apogoitevete kai an tha tou anoiksi emis to kseperasame afto anoigoume ta panta horis na perimenoume alazontas katefthian ton provider pou ta ekini ta arheia mou kratane ligo eos kai pano apo mina merika gia ton logo oti ine arheia mou den ine mc hellas klonoi gia afto vgazo sineheia gia na min menete pote den apefthinome se eborous na fortosoun to arheio mou stin karta tou pelati tous kai na tou poune ante gia ise etoimos apefthinome ston hobista pou ehi programerr sto spitaki tou kai ana pasa stigmi bori na vali alo arheio mou otan erthi i ora tha valo public dinato arheio alla akoma den teliosa tin erevna mou mou lipoun giro sta 8 hsn gia na kalipso oles tis kartes oso gia tin erotisi sou an kinigane ta dika mou hsn sou apantao to eksis hsn se sindiasmo me provider pou den logarete kai den pernaei apo ta logs pote tous diskolevi poli to ergo tous