παιδιά γεια σας
έχω τον tecview 2050 παρατημένο στην αποθήκη, κοιτάζοντας στο διαδίκτυο βρήκα το εν λόγο θέμα, μπορεί κάποιος να μου προτείνει (με pm) P. servers που να είναι αρκετά αξιόπιστοι και σταθεροί για συνδομη?
ευχαριστώ....
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής βρήκα κάποιους σέρβερ αλλά δεν ξέρω εάν καταχωρώ τα στοιχεία σωστά.
ROTOKOL : NewCamd5.25
HOST : satarabia.no-ip.info
DESKEY : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
PORT: 3001 - CAID: 0604 ART / NOVA
PORT: 3002 - CAID: 0500 JSC Sport
PORT: 3003 - CAID: 0627 JSC SPORT
PORT: 3004 - CAID: 09CD SKY ITALIA
PORT: 3005 - CAID: 0100 CYFRA+
USER : new1-1 ==> new1-1000
PASS : satarabia.com
όπου
server's conection HOST : satarabia.no-ip.info
server's port PORT: 3001 - CAID: 0604 ART / NOVA
και στο login dialog
id USER : new1-1 ==> new1-1000
password PASS : satarabia.com
DESKEY DESKEY : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
server name HOST : satarabia.no-ip.info
σωστά είναι αυτά? η κάνω κάπου λάθος?
Καλησπέρα σε όλους σας..
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς περνάω ένα cline της μορφής "c: ονομα-του-ντομειν πορτα χρήστης κωδικός" στον tecview 2050fae στο newcamd ? προσπαθώ εδώ και ώρες αλλα μάταια...
ακολούθησα τον οδηγό που είναι γραμμένος σε προηγούμενο πόστ και πέρασα και έναν άλλον σέρβερ (ώς σέρβερ 1) που είναι newcamd και μου έβγαλε "in use" σ αυτόν , (αλλα δέν μου κάνει decode παρα μόνο το βόνα σίνεμα 1)
αλλα το ccline που είχα ώς σέρβερ 2 έκανε συνέχεια loging και μετά σταμάταγε...
Ο ccline δουλέυει κανονικά το έχω στο pc σε μία skystar hd με hadu κ πέζει..
τώρα ο newcamd θεωρητικά παίζει δέν μπορώ να το καταφέρω στο pc με κανέναν εξομοιωτή (μου βγάζει στο wincpc connected loged in αλλα κάτι με child id λέει αλλα δεν βγάζω άκρη.., το αναφέρω αν και άσχετο εάν κανένας γνωρίζει σχετικά και θέλει να βοηθήσει ;) )
και οι 2 σερβερ είναι pay-ed και το Fw στον tecview είναι 2.75
Σας ευχαριστώ έκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
μα πως γινεται να βαπτισεις τα κουκια σε αγκιναρες ? αφου ειναι c line πως στο καλο να την κανεις Ν line ?
Συγνωμη τοτε νομιζα πως γινοτανε. :(
Dηλαδή μονόδρομος το newcamd σερβερ φανταζομαι...
σε αυτό που ρώτησα λίγο ποιο πάνω ξέρει να μου απαντήσει κάποιος? ευχαριστώ
Παιδιά καλησπέρα...
Αν και σας διαβάζω καρό, ποτέ δεν είχα κάτι να ρωτήσω για να μάθω...
Να που ήρθε κα ο καιρός του...
Συγκεκριμένα...
Είμαι συνδρομητής Νova στο απλό πακέτο και το έχω αποκλειστικά για χρήση στο εξοχικό, μιας που δεν υπάρχει καθόλου καλή λήψη στην περιοχή αυτή...
Η κάρτα είναι η Zeta...
Τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στα χέρια μου ένας δέκτης, ο PremiumQ 2051 FAE, και θέλησα να δοκιμάσω εάν μπορεί να φιλοξενήσει αλλά και να συνεργαστεί με τον εν λόγω δέκτη...
Δυστυχώς, τελικά, κανάλια δεν μπορώ να δω αλλά ο δέκτης βλέπει κανονικά την κάρτα και την αναγνωρίζει αν περιηγηθώ στο menu του...
Μπορεί κάποιος από εσάς να μου πει αν ο συγκεκριμένος δέκτης μπορεί να δουλέψει με αυθεντική κάρτα Nova;
Τι κάνω λαθος, αν κάνω λάθος, και δεν μπορώ να δω εικόνα με την κάρτα μέσα του;
Σας ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντησή σας!