γεια σας ! εχω ενα προβληματακι σχετικα με τα καναλια της νοβα, αρχισε τελευταια ποτε να τα παιζει κ ποτε οχι, εχω τον techview οποιος μπορει να μου δωσει τα φωτα του παρακαλω με προσωπικο μηνημα
Σχετικά με την αναβάθμηση firmware του premium Q 2051, πήρα το σωστό καλώδιο αυτή τη φορά και το έκανα, όμως με το που πατάω να ανοίξει το αρχείο στο up-down εμφανίζεται ένα "μηδέν" στην οθόνη του δέκτη και η τηλεόραση ασπρίζει. Το power του δέκτη και του τηλεκοντρόλ δεν παιζουν μένει κολημένο εκεί για ώρα μέχρι να του βγάλεις την πρίζα. Αν την ξαναβάλεις πάει να ανοίξει και πάλι "μηδέν" και κολλάει. όταν του βγάλω το σειριακό καλώδιο απο πίσω και βγάλω - βάλω την πρίζα ξανά ανοίγει κανονικά και στις πληροφορίες συστήματος έχει το παλιό fw. τί άλλο να κάνω μήπως η έκδοση 2.71 που έχω μπλοκάρει την αναβάθμηση? Ευχαριστώ σε όποια βοήθεια.
diadikasia update:
1) anoigoume ton dexth
2) syndeoume rs232 (null kalodio) ston dexth kai sto pc mas.
3) anoigoume to updown 1.29 sto pc mas
4) pame settings (granazi) kai bazoume thn swsth com
5) ok
6) meta patame connect
7) otan grapsei reset stb sbinoume ton dexth gia 3 deyterolepta
8) ton xananaboume ton dexth kai patame ok sto pc
9) telos eiste etoimh.
Μηπως ξερει καποιος να μου πει τι προσφερει περισσοτερο η 2.75 απο την 2.73 για τον 2050?Περισσοτερα καναλια ή κατι αλλο?Ευχαριστω εκ των προτερων.
2.75 dinei cccam
Εκανα κ εγω με επιτυχία την αναβάθμιση στο 2.75.Νώλις άνοιξα τον δέκτη ολα καλά.Είδα φως σε κάποια κανάλια.Πάω λοιπόν να κάνω μια νέα εγκατάσταση των καναλιών απο την αρχή κ μου κόλλησε ο δέκτης την στιγμή που έγραφε "Η εγκατάσταση αφαιρεί κάποιες ρυθμισεις" ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς.Το πρόβλιημα είναι οτι τώρα χωρίς να τελειοποιήσω την εγκατασταση των καναλιών οταν ανοίγω τον δέκτη παραμενει στο μήνυμα boot κ δεν βλέπω τίποτα στην τηλεόραση.Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.Εχω τον premiumq 7300peu αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
perna kai mia volta apo edo!!!
http://www.satsupreme.com/showthread...97%CE%9A%CE%91!
paidia mporei o 2051 (2.75) na syndethei me server dreambox?
Έβγαλα και εγώ άκρη με την αναβάθμηση του premium Q και είμαι στο 2.75 πλέον.Αυτό που θέλω να προσθέσω στο post του φίλου prince28 παραπάνω είναι κάποιες λεπτόμέρειες που με παίδεψαν.
1) το σειριακό καλώδιο που θα χρησιμοποιήσετε προσοχή να είναι τύπου "null modem" όχι οποιοδήποτε σειριακό δεν θα δουλέψει.
2)τα windows του υπολογιστή που θα κάνετε την εφαρμογή να είναι XP μόνο για να παίξει.
3)στην δική μου περίπτωση είχα τον δέκτη στην πρίζα κανονικά κλειστό, και ανέβασα το αρχείο "send" στον δέκτη έγραψε "wait" και μετά τον άνοιξα και έγραψε "n".
Στη συνέχεια ακολούθησε μια διαδικασία 7 βημάτων όπου διήρκησε περι τα 3 λεπτά. Στην διάρκεια αυτή ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μετά ξαναμπουτάρει ο δέκτης και..."με 'γιές"...