Ενα βασικο ερωτημα.ΙΜg ή pimg για 2.75???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????????????
Ενα βασικο ερωτημα.ΙΜg ή pimg για 2.75???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????????????
Έχω κατεβάσει και τα δύο αφού έτσι κατεβαίνουν, δύο μαζί. Το έχω κάνει και με τα δύο, αλλά τελευταία φορά με το img αφού δεν ξέρω την διαφορά. Η 2.73 είναι PIMG. Δοκιμάζω τώρα την 2.75 πρώτα το ένα και μετά το άλλο και τα ξαναλέμε.
Θα σκάσω ρε παιδιά, αμάν!
Κατεβαίνει ή 2.73 τίποτε, η 2.75 τίποτε ούτε με IMG ούτε με PIMG. Ξαναρίχνω 2.71 όλα καλά. Πως γίνεται με αναβάθμιση να μην βλέπει την κεραία? Μήπως αλλάζει κάτι στα settings και χρειάζεται ξανά setάρισμα?
anevazw ena manual gia to pws ginetai to update. Stous odhgous xwris sxolia vrisketai.
Ευχαριστώ Steverman (και όλους τους άλλους).
Όμως αυτή είναι η διαδικασία, δεν καταλαβαίνω γιατί.
Μόνο ένα μένει : Ανεβάζω το σωστό αρχείο?
Είναι μόνο το PIMG ή και κάποιο άλλο μαζί?
Κι εγώ αυτό κάνω.
Θα ξαναδοκιμάσω αύριο μάλλον. Τα ξαναλέμε.
Ευχαριστώ και πάλι.
Μήπως υπάρχει κάποιος που του έχει τύχει το ίδιο?
Λοιπόν το πρόβλημα είναι από ότι έμαθα ότι το firmware που φορτώνω είναι του 2050 FAE ενώ εγώ έχω τον 2051 FAE.
Όταν κάνεις κάτι τέτοιο, ο δέκτης παρουσιάζει πρόβλημα σήματος, ότι δηλαδή και σε μένα.
Ξέρει κανείς που θα βρω το firmware του 2051 FAE?
Ευχαριστώ.
Νομίζω ότι τελικά βρήκα το firmware.
Όταν γυρίσω σπίτι το απόγευμα θα το φορτώσω οπότε θα σας πω αν έχει γίνει κάτι.
Diomidis to firmware 2.75 gia olous tous dektes tha to vreis sto section arxeia gia dektes-kartes xwris sxoleia. Psaxe ekei mesa