telika..twra pou eimaste eksw apo ton Se@vitoro tin akatanomastis i moni lisi einai na paroume mia Psipsina;;;
Master Sat...>
telika..twra pou eimaste eksw apo ton Se@vitoro tin akatanomastis i moni lisi einai na paroume mia Psipsina;;;
Master Sat...>
καλησπερα παιδια και απο εμενα ειμαι νεος στο φορουμ μολις πριν 1 λεπτο εκανα εγγραφη και ειμαι λιγο ασχετος με την ολη συζητηση.λοιπον πριν 2 χρονια περιπου τετοια εποχη αποφασισα να κανω και εγω αυτο που ολοι θελουν να εχω νοβα χωρις να σπαταλω χρηματα.οποτε πηγα σε καποον μου τα εγκατεστησε ολα μια χαρα.ο αποκωδικοποιητης ειναι ο tecview 2050 fae.ολα ηταν μια χαρα (σε ελαχιστες περιπτωσεις εκανε κατι μικροκολληματα αλλα πολυ σπανια και χωρις να δημιουργει προβλημα).πλεον εδω και μια εβδομαδα ολα ειναι νεκρα δε πιανει τιποτα.νομιζα οτι μπορει να ηταν το καλωδιο του εθερνετ αλλα και αυτο ηταν μια χαρα.μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω ωστε να μπορεσω και παλι να εχω εικονα και ηχο στα καναλια του νοβα(διοτι τα ελευθερα τα πιανω)?μηπως φταιει επειδη εχω φορθνετ μηπως και καλα με καταλαβανε?μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως πρεπει να κανω ποσο περιπου θα μου στοιχησει και ποση θα ειναι η διαρκεια του?ευχαριστω και με συγχωρειτε για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω πολλες αποριες θα περιμενω απαντηση σας
Δεν ειναι ετσι ακριβως,εχει πεσει μονο η AvoN,ολα τα αλλα που ειχε ελευθερα τα εχει ακομα S#y γερμανικο κλπ.Αν ειχε κανει τον κοπο ο φιλος να μπει στο φορουμ του δεκτη θα διαβαζε εκει τα γεγονοτα αλλα και τις εξελιξεις.Παντα με φιλικη διαθεση.
μολις επικοινωνισα με αυτον που μου εβαλε το ολο συστημα και μου ειπε να μην ανυσυχω πως υπαρχει καποιο προβλημα και σε 10-15 μερες θα εχει λυθει.τωρα δε ξερω εαν αληθευει ακουω τις γνωμες σας που ξερετε καλυτερα
Οτι ο σερβερ θα κλεισει πιθανοτατα μεσα στο 2010 ειναι ανακοινωμενο στο σαιτ τους,μαλλον θα περασουνε σε pay server,αλλα και αυτο δεν ειναι σιγουρο ακομη.Καταλαβες?μπαχαλο.Κανεισ δεν ξερει με σιγουρια τι θα γινει στο μελλον,κατα την γνωμη μου θα πανε σε pay server αλλα για την ακατανομαστη ειναι πολυ χλωμο το τοπιο ακομα.Παντως αυτο με το 10-15 μερες υπομονη δεν το ειδα πουθενα μεσα γραμμενο,τουλαχιστον επισημα.Το αλλο νεο ειναι οτι θα βγει firmware με cccam.Αυτα ξερω αυτα γραφω.
τι προτεινετε να κανω?να παρω καποιον αλλο αποκωδικοποιητη?θα μπορεσω να κανω τη δουλεια μου η δε θα αλλαξει και τιποτε?
Paides xaireto.
Exo ki ego mia aporia: einai dynaton o tecview na syndethei me dreambox meso ccam kai na ginei client ?