Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 4 of 101 FirstFirst ... 234569142954 ... LastLast
Results 31 to 40 of 1008

Thread: Ta Panta Sxetika Me Tin Ikogenia Ton Dekton Tecview.

New Member
    Uploads
    0

Re: Ta Panta Sxetika Me Tin Ikogenia Ton Dekton Tecview.

telika..twra pou eimaste eksw apo ton Se@vitoro tin akatanomastis i moni lisi einai na paroume mia Psipsina;;;

Master Sat...>

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by 1811 View Post
    Na sou pw thn alh8eia mou xwris na to exw kanei, eixa ton 2050 kai ton anoi3a. To reader tou 2051 einai akribws to idio opote mporeis na zhthseis apo ton antiproswpo ton Mr ''Z'' an exei reader kai poso kanei, blepeis an se symferei na to agoraseis h na pareis ena kainourgio dekth...analogos thn timh.
    Epipleon merikes gates paizoun ston 2050. Twra bebaia den xerw an 8a sou katsei tetoia gata.
    Filika
    pira sto Mr Z alla distixws den exi reader.pou allou na psaksw?

New Member
    Uploads
    0

καλησπερα παιδια και απο εμενα ειμαι νεος στο φορουμ μολις πριν 1 λεπτο εκανα εγγραφη και ειμαι λιγο ασχετος με την ολη συζητηση.λοιπον πριν 2 χρονια περιπου τετοια εποχη αποφασισα να κανω και εγω αυτο που ολοι θελουν να εχω νοβα χωρις να σπαταλω χρηματα.οποτε πηγα σε καποον μου τα εγκατεστησε ολα μια χαρα.ο αποκωδικοποιητης ειναι ο tecview 2050 fae.ολα ηταν μια χαρα (σε ελαχιστες περιπτωσεις εκανε κατι μικροκολληματα αλλα πολυ σπανια και χωρις να δημιουργει προβλημα).πλεον εδω και μια εβδομαδα ολα ειναι νεκρα δε πιανει τιποτα.νομιζα οτι μπορει να ηταν το καλωδιο του εθερνετ αλλα και αυτο ηταν μια χαρα.μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω ωστε να μπορεσω και παλι να εχω εικονα και ηχο στα καναλια του νοβα(διοτι τα ελευθερα τα πιανω)?μηπως φταιει επειδη εχω φορθνετ μηπως και καλα με καταλαβανε?μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως πρεπει να κανω ποσο περιπου θα μου στοιχησει και ποση θα ειναι η διαρκεια του?ευχαριστω και με συγχωρειτε για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω πολλες αποριες θα περιμενω απαντηση σας

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by alexgerow View Post
    καλησπερα παιδια και απο εμενα ειμαι νεος στο φορουμ μολις πριν 1 λεπτο εκανα εγγραφη και ειμαι λιγο ασχετος με την ολη συζητηση.λοιπον πριν 2 χρονια περιπου τετοια εποχη αποφασισα να κανω και εγω αυτο που ολοι θελουν να εχω νοβα χωρις να σπαταλω χρηματα.οποτε πηγα σε καποον μου τα εγκατεστησε ολα μια χαρα.ο αποκωδικοποιητης ειναι ο tecview 2050 fae.ολα ηταν μια χαρα (σε ελαχιστες περιπτωσεις εκανε κατι μικροκολληματα αλλα πολυ σπανια και χωρις να δημιουργει προβλημα).πλεον εδω και μια εβδομαδα ολα ειναι νεκρα δε πιανει τιποτα.νομιζα οτι μπορει να ηταν το καλωδιο του εθερνετ αλλα και αυτο ηταν μια χαρα.μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω ωστε να μπορεσω και παλι να εχω εικονα και ηχο στα καναλια του νοβα(διοτι τα ελευθερα τα πιανω)?μηπως φταιει επειδη εχω φορθνετ μηπως και καλα με καταλαβανε?μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως πρεπει να κανω ποσο περιπου θα μου στοιχησει και ποση θα ειναι η διαρκεια του?ευχαριστω και με συγχωρειτε για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω πολλες αποριες θα περιμενω απαντηση σας
    ine poli aplo file mou sou kopsane to free apo ton server tous

Senior Member
    Uploads
    0

Δεν ειναι ετσι ακριβως,εχει πεσει μονο η AvoN,ολα τα αλλα που ειχε ελευθερα τα εχει ακομα S#y γερμανικο κλπ.Αν ειχε κανει τον κοπο ο φιλος να μπει στο φορουμ του δεκτη θα διαβαζε εκει τα γεγονοτα αλλα και τις εξελιξεις.Παντα με φιλικη διαθεση.

New Member
    Uploads
    0

μολις επικοινωνισα με αυτον που μου εβαλε το ολο συστημα και μου ειπε να μην ανυσυχω πως υπαρχει καποιο προβλημα και σε 10-15 μερες θα εχει λυθει.τωρα δε ξερω εαν αληθευει ακουω τις γνωμες σας που ξερετε καλυτερα

Senior Member
    Uploads
    0

Οτι ο σερβερ θα κλεισει πιθανοτατα μεσα στο 2010 ειναι ανακοινωμενο στο σαιτ τους,μαλλον θα περασουνε σε pay server,αλλα και αυτο δεν ειναι σιγουρο ακομη.Καταλαβες?μπαχαλο.Κανεισ δεν ξερει με σιγουρια τι θα γινει στο μελλον,κατα την γνωμη μου θα πανε σε pay server αλλα για την ακατανομαστη ειναι πολυ χλωμο το τοπιο ακομα.Παντως αυτο με το 10-15 μερες υπομονη δεν το ειδα πουθενα μεσα γραμμενο,τουλαχιστον επισημα.Το αλλο νεο ειναι οτι θα βγει firmware με cccam.Αυτα ξερω αυτα γραφω.

New Member
    Uploads
    0

τι προτεινετε να κανω?να παρω καποιον αλλο αποκωδικοποιητη?θα μπορεσω να κανω τη δουλεια μου η δε θα αλλαξει και τιποτε?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by alexgerow View Post
    τι προτεινετε να κανω?να παρω καποιον αλλο αποκωδικοποιητη?θα μπορεσω να κανω τη δουλεια μου η δε θα αλλαξει και τιποτε?
    Mpes sto site tou mixanimatos,ekei exei oles tis apantiseis,gia esena to lew na min mperdeuese.

New Member
    Uploads
    0

Paides xaireto.
    Exo ki ego mia aporia: einai dynaton o tecview na syndethei me dreambox meso ccam kai na ginei client ?

Page 4 of 101 FirstFirst ... 234569142954 ... LastLast
Advertise Here