ετσι ειναι και σε μενα και δουλευει στο local ip to dhcp einai sto on? εαν τα εχεις ετσι θα πρεπει να δουλευει
ετσι ειναι και σε μενα και δουλευει στο local ip to dhcp einai sto on? εαν τα εχεις ετσι θα πρεπει να δουλευει
eyxaristw file yia tin plhroforia alla pali etsi deixnei ns1 les kai to 2 paizoun?mhpos prepei na kanw kapia allh ru8mhsh
γεία σας και απο εμένα! Εχω και εγώ δέκτη τον Tecview και έχω πάρα πολύ καιρό να του κάνω αναβάθμιση (είναι θαμμένος στο ντουλάπι)! με την 2.75 μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα πμ παρακαλώ να μου πεί συνολικά τι κανάλια εμφανίζονται με μεγάλη έκπληξη? δεν με ενδιαφέρει μόνο της ακατονόμαστης γι'αυτό και θα ήθελα να μου πείτε μόνα μπουκέτα για να καταλάβω μην ανακατέβω μηχανήματα χωρίς να δω και κάτι αξιόλογο!
Ευχαριστώ
ΥΣ Καταπληκτικό Forum Συγχαρητήρια σε όλους!
Ρε παιδια, επειδη τα εχω παρει με το συνεχες σταματητα του tecview, συνεχως εχει προβλημα ο server, μηπως ειναι προτιμοτερο να παω σε dreambox? Εχει ενας φιλος μου την ακατανομαστη και αν παρω τον 7020 μπορω να το "σπασω" και να εχω free, χωρις να εμπλεκεται server. Αξιζει? Αλλα ο dreambox αυτος ειναι ολιγον ακριβος! Ποια ειναι η γνωμη σας?
Ευχαριστω
Και πως θα το κανεις αυτο για να εχουμε καλο ερωτημα?
εχουμε φως ή ειναι τυρακι????????????
Καλησπέρα παίδες, βλέπω υπάρχει κινητικότητα για το θέμα μας και λογικό είναι. Το ζήτημα είναι όμως οτι μετά απο αρκετούς μήνες πλήρους συσκότισης έχουμε έστω και μερικό "φώς". Δε λέω σπαστικό είναι αλλά διαφαίνεται οτι κάτι πάει να γίνει όσο αφορά το ξεκλείδωμα του free server και να έχουμε όλοι φώς. Έχει κάποιος πληροφορία για το αν πρόκειται να σταθεροποιηθεί το πράμα ή αν βγεί νέο fw που να ρολάρει καλύτερα με την ισχύουσα κατάσταση???
Υ.Γ. Για όσους θέλουν αναβάθμιση fw για τον δέκτη τους, αρκει μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες του forum και θα κατατοπιστεί πλήρως. Τα αρχεία που χρειάζονται είναι στο αρχείο του site.