κι εγω παιδια εχω το ιδιο προβλημα.εχω τον 2050 και την 2.75 αλλα τιποτε ολα μαυρα αλλοι πιο πανω λενε οτι βλεπουν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει? με τον προβιου και με την 2.75 εχω φως σε πολλα πακετα στο ελληνικο μονο ns1-ns2-ns4
κι εγω παιδια εχω το ιδιο προβλημα.εχω τον 2050 και την 2.75 αλλα τιποτε ολα μαυρα αλλοι πιο πανω λενε οτι βλεπουν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει? με τον προβιου και με την 2.75 εχω φως σε πολλα πακετα στο ελληνικο μονο ns1-ns2-ns4
Παιδια και στο επισημο σάιτ του δεκτη δεν μπορουν να βοηθησουν.Μεγαλο προβλημα.Καποιοι με 2050 FAE και 2.75v συνδεονται και καποιοι οχι!!!
Ηγγιγγεν η ωρα!!!
Εγω με 2050 fae δε μπορω εδω και καιρο να συνδεθω με 2.75.Γι' αυτο βαζω τη 2.73 και συνδεομαι κανονικα.Τη 2.74 δε μπορω να τη βρω πουθενα.Υπαρχει καπου?
Φιλε tonisthebig πως βαζεις την 2.73?
Πηγαινε στο http://www.px-files.here.ws/
sorry re paidia alla sto episimo site tou dekti 2050 i version 2.73 einai xtipimeni.pas na tin katevaseis kai sto 100% stou ktipaei minima.
opoios tin exei an mporei as tin anevasei edo pera. i as tin steilei me p.m
euxaristo poli .
molis evala tin 2.75 alla ta idia.1o step connect k meta tipotas . opios exei tin 2.73 as voithisei giati apo to site tous de paizei tipota .
πρωτα απο ολα ας πει καποιος υπευθηνα οτι περασε την 2.73 πανω απο την 2.75 και ειδε φως και κατοπιν αρχιζουμε της δοκιμες αν βρουμε καπου την 2.73. και αν την εχει ας ανεβαση ενα λινκ με την 2.73.