αυτη ειναι σε ευχαριστουμε κωστα. αν και απο οτι φενεται εφθασε η ωρατου ο σερβερ τον βλεπει τον 2050 και τον αφηνει νηστικο ενω τους νεωτερους τους ταιζει.
αυτη ειναι σε ευχαριστουμε κωστα. αν και απο οτι φενεται εφθασε η ωρατου ο σερβερ τον βλεπει τον 2050 και τον αφηνει νηστικο ενω τους νεωτερους τους ταιζει.
..Apo oti exo diavasei edo kai kairo,lene oti(mallon)telos tou 2010 tha paei gia pay-server opos egine kai me ton "sembox".
..I aleithia einai oti exoun provlimata me ta dika mas kanalia,meta apo tin anavathmisi ton karton tis avon(gia 3-4 atoma).
..Kai o sembox pou egine pay-server den dinei olo to paketo(merika mono)kai ego pou exo nanoXX den ta exo ola,peripou 25
kanalia ta opoia teleftaia kanoun provlimata.
σιγουρα εχουν προβληματα και προσπαθουν να ταλυσουν με τον δρακο γιατι με την μαμα καρτα βγαζουν τρια καναλια μονο. αυτη η ιστορια μου θυμηζει visionet και αυτα που τραβηξαμε στον hellasat με το ξυστο.
pantos paidia opws kai na exh to pragma preph na kanoume ipomonh....kapia stigmh pistevw 8a ftiaxh pali to sustima alla pote omws ???kaneis den kserh ...polla akougonte alla na doume pote 8a arxisoun na ginonte ola auta !!!!!!!!
Ειμαι νεο μελος του φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να εχει τον τεκβιου 2051 και να βλεπει εστω καποια καναλια. Εχω τον 2051 με την εκδοση 2.71 και ειναι συνεχως disconect.
Προσπαθησα να βαλω την 2.71 μηπως ο 2050 δει φως...Εκανα τις συνδεσεις ολες και οταν ερθει η ωρα που λεει <<βγαλε απο τη πριζα τον δεκτη και ξαναβαλτον >>τον βγαζω ,τον ξαναβαζω ομως ο δεκτης δεν επανερχεται.Ειναι κλειστος...sos!!!
Η 2.71 δε συνδεεται.Χρειαζεται 2.73 και πανω.
Δεν ειναι θεμα 2.71 ή 2.73.Και την 2.73 που δοκιμασα,ενω ο δεκτης ειναι σε φαση αναμονης και περιμενει μολις βγαλω και ξαναβαλω την πριζα στον δεκτη δεν ξαναναβει.Πρεπει να αποσυνδεσω την σειριακη να τον σβησω και να τον ξαναναψω για να δουλεψει.Χαμος.Καποια μαλ@#$α κανω...
Αν βάλω την 2.73 θα βλεπω τιποτα;
ego exo ton 2051 me 2.73 kai vlepo to 1 kai to 2 kai kamia fora to 4