iparxei kapio site pou mporeis na katevaseis to firmware 2.75 gia ton 2051 fae?mporei kapios na mou steili to link?
iparxei kapio site pou mporeis na katevaseis to firmware 2.75 gia ton 2051 fae?mporei kapios na mou steili to link?
Καλημέρα παιδιά μπορεί καποιος να μου πει πώς μπορώ να βρώ τα κανάλια που κατα καιρούς προσθέτει η ακατανόμαστη στο πακέτο της π.χ. fox life, fx κλπ. μπαίνουν αυτοματα στην λίστα των καναλιών του hotbird ή πρέπει να κάνω search. Ευχαριστώ
Kalimera se olous kai xronia pola se osous giortazoun
se dekti tecview2050 me 2.75 tipota
se dekti premiumq 2051 me 2.75 nc1 mega ant1 kai liga akoma
se dekti proview 3051 me 2.75 ta idia aktivos me ton parapano
perimenoume
2 meres tora tpt
Καλημέρα παίδες, έχω την εξής απορία, γιατί μετά τις 17 Νοεμβρίου όπου άνοιξε σχεδόν όλο το πακέτο της ακατανόμαστης, για πρώτη φορά μετα από καιρό,και ύστερα δεν υπάρχει ημέρα που να διατηρηθεί ένα σταθερό πακέτο καναλιών. Την μια μέρα βλέπουμε κανονικά, την άλλη τίποτα, την άλλη δυο σπόρ και ένα σινεμά, την άλλη τίποτα. Τί γίνεται δοκιμές ή τίποτα άλλο. Αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ...
Παιδιά καλημέρα,
μπορεί κάποιος να μου δώσει την Firmaware 2.74? Έχω την 2.75 σε Tecview 2050 και δεν βλέπω τίποτα από N***a. Ένας φίλος μου έχει την 2.74 και πιάνει αρκετά κανάλια. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
Ευχαριστώ
Πάνος
καλημέρα εχει κανένας φως? εγω με τον 2051 και έκδοση 2,75 εδω και μερικές μέρες δεν εχω φως