ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΥ ΚΑΙ 2.75 ΠΟΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΝΕΜΑ1-2 ΣΠΟΡ1-2-3-4 fx-ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΙ ΑΝΤ1 ΚΤΛ ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΥ-mgm
φίλε Έκτορα την ημέρα που αναφέρεσαι όλοι οι δέκτες είχαν σήμα και οι tecview το θέμα είναι τί γίνεται μετά γιατί αν ανοίξουν δύο τρία ή περισσότερα κανάλια αυτό δέν σημαίνει ότι θα παραμείνουν και για πολλές μέρες έτσι. Εγώ με tecview 2051 είχα τα περισσότερα κανάλια ανοικτά μόνο την Τετάρτη,την επόμενη μέρα 1 άντε 2 κανάλια. Μην γράφετε οτι ο τάδε ή ο δύνα δέκτης πιάνει κανονικά και παραπλανάται ο κόσμος. Το ξεκλείδωμα των καναλιών διαρκεί μία το πολύ δύο ημέρες.Μετά πάλι προβλήματα.
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΑΝΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΓΚΑΤΖΕΟ.ΟΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ.
Δεν το λέω για κανένα άλλο λόγο φίλε ου απλά μας έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το πράγμα με το μια να έχει σήμα και μια να μην έχει. Ας πούμε σήμερα (20/12/10) με tecview 2051 έχω σε ΝΣπορτς 1,3,4,5 και ΝΣινεμα 1,2,3, MGM αλλά είμαι πλέον πεπισμένος οτι αύριο δεν θα έχει στα κανάλια αυτά. Έχει καταντίσει λόττο πλέον δεν ξέρω αν πρόκειται να το φτιάξουν ή να το κλείσουν. Αυτά φίλε μου να είσαι καλά και καλές γιορτές. Και προς τους υπόλοιπους στο φόρουμ εννοείται....
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ pay ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΕΙ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗ8ΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ s/w update ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ? ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Παιδιά
έχω τον Tecview 2050 με 2.75 και εδώ και καιρό είναι disconnected. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να κάνω σύνδεση. Δεν με ενδιαφέρει η ακατανόμαστη αλλά να πιάσω άλλα κανάλια(Γερμανικά, ιταλικά κ.α).
Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του δέκτη?
Ευχαριστώ
Πάνος
έχω τον Tecview 2050 με 2.75 και εδώ και καιρό είναι disconnected. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να κάνω σύνδεση. Δεν με ενδιαφέρει η ακατανόμαστη αλλά να πιάσω άλλα κανάλια Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του δέκτη?
Ευχαριστώ
Νικος
να βαλεις την 2.73.κι εγω με την 2.75 ειμαι disconnect