Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 87 of 101 FirstFirst ... 3762778285868788899297 ... LastLast
Results 861 to 870 of 1008

Thread: Ta Panta Sxetika Me Tin Ikogenia Ton Dekton Tecview.

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Ta Panta Sxetika Me Tin Ikogenia Ton Dekton Tecview.

(molis girisa apo diaskedasi)file vsrom prin itan i gata meta titanium tora einai blue dragon ara tha epeze epeidi exo 7 dektes oi 3 se leitourgeia einai hobby i doriforkh gia mena de me endiaferei i noba otan leo to exis ο δεκτης πεθανε για τα ελληνικα einai kaloproereta eite i noba eite oi pay ser:rs theloyn ta lefta mas distixos k oloi molis akoune dreambox amesos card sha;ing oxi bre px ego exo dm800 blepo bala free hellas sat39 turksat42 k se hd budesliga arabsat26 ktl blepo tainies apo xena kanalia me ellhnikoys upotitlous blepo tainies apo to skliro to pc blepo to kairo k polla alla. ton tecview to exo 4 xronia k imoun eyxaristimenos timios dektis an skeptis kapoioi aloi meta apo 6 mines px visionet papala.
    oso paizei i blue dragon tha exei noba molis smatatisi sa ti gata pane k oi newcamd server k sto leo 100% eidi ta hd kanalia stamatisan se dreanbox psaxe to ligo.

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

επέστρεψα από κάτι ποτάκια που πινα και ξαναγράφτηκα από αλλού για 2 λόγους και μετά ξαναμπανάρετε την ip δεν με πειράζει
    1. ζητώ δημόσια συγνώμη από τον douros δεν ηξερα ότι δεν κάνει να συζητούμε για τις δυνατότητες των δεκτών,το αν υποστηρίζονται και το αν έχουν βγει firmware και τι λύσεις υπάρχουν γενικότερα. προφανώς επειδή γράφουμε ελληνικά......
    2. οσο για τον vstrom είναι reseller κατ' επάγγελμα! και ας μας πει ότι δεν είναι και θα τον κράξουν και από άλλα forums!!! ή ας μας πει για τις τόσες γραμμές που έχει ότι είναι φίλων του. και το ποσα post έχει τα λέει όλα για το πόσο χωμένος είναι.......και την λέει σε μένα που απλά ενημέρωσα ή βοήθησα κάποιους.

bye bye
    καλή συνέχεια σε όλους εδώ!

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by billis2 View Post
    (molis girisa apo diaskedasi)file vsrom prin itan i gata meta titanium tora einai blue dragon ara tha epeze epeidi exo 7 dektes oi 3 se leitourgeia einai hobby i doriforkh gia mena de me endiaferei i noba otan leo to exis ο δεκτης πεθανε για τα ελληνικα einai kaloproereta eite i noba eite oi pay ser:rs theloyn ta lefta mas distixos k oloi molis akoune dreambox amesos card sha;ing oxi bre px ego exo dm800 blepo bala free hellas sat39 turksat42 k se hd budesliga arabsat26 ktl blepo tainies apo xena kanalia me ellhnikoys upotitlous blepo tainies apo to skliro to pc blepo to kairo k polla alla. ton tecview to exo 4 xronia k imoun eyxaristimenos timios dektis an skeptis kapoioi aloi meta apo 6 mines px visionet papala.
    oso paizei i blue dragon tha exei noba molis smatatisi sa ti gata pane k oi newcamd server k sto leo 100% eidi ta hd kanalia stamatisan se dreanbox psaxe to ligo.
    εγω πιστεύω ότι ο VSTROM καλά τα λεει τα τεχνικά θέματα! εσύ τώρα μας λες ότι βλέπεις ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους! από ποιον δορυφόρο και από ποια συχνότητα?
    το να κατεβάζεις ταινίες και υπότιτλους δεν είναι το ίδιο παράνομο?
    το ότι εχεις 7 δεκτες δεν σου κόστισαν? γιατί λες ότι η voba και οι αλλοι θέλουν τα λεφτά μας? ξέρεις κανέναν που να δουλεύει για την ψυχή της φουκαριάρας της μάνας του??? χα χα χα! και αυτοί που πουλάνε τους δέκτες τα κονομάνε δεν είναι και παμφθηνοι οι άτιμοι.
    όσο για το dreanbox που λες ούτε ο vstrom ούτε πολύ άλλοι χρειάζεται να το ψάξουμε. ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ και να επιμορφωθείς επί του θέματος. δεν ξέρω λέω, ας το κρινουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα από μένα.
    α και αφού σου περισσεύουν δέκτες billis2 πουλα και σε μας κανέναν! το tecview κατα προτίμηση αφού έχει πεθάνει για σένα. γιατί μου χουν δώσει τα φώτα τους 2-3 εδώ μέσα. χο χο χο τον έναν τον διώξανε...

Junior Member
    Uploads
    0

epeidi eisai eironas k de xereis ti soy ginete xereis ta mbc kanalia px me agliko iho stsis 26 moires i stis 7w xereis to plugin greek subs i subtitle player to drtic to xereis malon oxi ta paidia edo xeroyn oti grafo gia na voithiso giati kapoius exo voithisi se oti borousa esy patagese san ti tsapou k les oti sou katebei sa kathe neoellina to exo 7 dektes simenei oti kati xero oxi eimai plousios mi eisai makakas esy plirose k skypse ta paidia pio pano tha katataboyn alloy na poylisis tous servers apo ti rosia oxi se mas gege .
    fisika de xanagrafo sto site egrafa otan eixa to dekti mexri 4 meres prin edo aloste gemise epitidioys k opios katalave katalave kali leyteria.

Member
    Uploads
    0

epeidi eisai eironas k de xereis ti soy ginete xereis ta mbc kanalia px me agliko iho stsis 26 moires i stis 7w xereis to plugin greek subs i subtitle player to drtic to xereis malon oxi ta paidia edo xeroyn oti grafo gia na voithiso giati kapoius exo voithisi se oti borousa esy patagese san ti tsapou k les oti sou katebei sa kathe neoellina to exo 7 dektes simenei oti kati xero oxi eimai plousios mi eisai makakas esy plirose k skypse ta paidia pio pano tha katataboyn alloy na poylisis tous servers apo ti rosia oxi se mas gege .
    fisika de xanagrafo sto site egrafa otan eixa to dekti mexri 4 meres prin edo aloste gemise epitidioys k opios katalave katalave kali leyteria.
    Kai den einai mono ta mbc file moy.O 26 badr exei fox movies,fox series,dubai one,abc,ktv2,bahrain 55,me tainies k to ad national geo...FTA!!!!!!!Oso g tous tecview entaksei den einai k teras taxhthtas omws k sharing doyleyei k kartes diabazei

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by JOHNMORE2011 View Post
    επέστρεψα από κάτι ποτάκια που πινα και ξαναγράφτηκα από αλλού για 2 λόγους και μετά ξαναμπανάρετε την ip δεν με πειράζει
    1. ζητώ δημόσια συγνώμη από τον douros δεν ηξερα ότι δεν κάνει να συζητούμε για τις δυνατότητες των δεκτών,το αν υποστηρίζονται και το αν έχουν βγει firmware και τι λύσεις υπάρχουν γενικότερα. προφανώς επειδή γράφουμε ελληνικά......
    2. οσο για τον vstrom είναι reseller κατ' επάγγελμα! και ας μας πει ότι δεν είναι και θα τον κράξουν και από άλλα forums!!! ή ας μας πει για τις τόσες γραμμές που έχει ότι είναι φίλων του. και το ποσα post έχει τα λέει όλα για το πόσο χωμένος είναι.......και την λέει σε μένα που απλά ενημέρωσα ή βοήθησα κάποιους.

bye bye
    καλή συνέχεια σε όλους εδώ!
    Επειδη και στο αλλο φορουμ σου απεδειξα οτι ουτε να μιλας δεν ξερεις,ο Δουρος δεν σου ειπε να μην μιλας,να μην στελνεις πμ και να μαζευεις πελατες σου ειπε,οποτε αστο καλυτερα το εχασες παλι.Τωρα να εμαι reseller οποιος εχει εστω και ενα πμ απο εμενα που να του πουλαω γραμμη ας το ποσταρει εδω και τοτε οχι μπαν οτι θελουνε ας μου ριξουνε,να εχω πει σε καποιον που μπορει να βρει με ΔΙΚΟ του λογαριασμο δεν ειμαι reseller,τωρα ποσες γραμμες εχω κλπ που λες το κληρονομικο σου χαρισμα με αφηνει αφωνο.

Senior Member
    Uploads
    0

Βαζε κανενα κομα ρε συ,μου βγηκανε τα ματια να καταλαβω τι θες να πεις (φιλικα παντα).Τωρα οσον αφορα αυτα που λες δεν διαφωνει κανενας,αλλα εγω απαντησα οσον αφορα το μηχανημα και την κυρια,για συγκεκριμενο θεμα μιλαμε,οχι τι μπορει να κανει με wave frontier ή rotor,γιατι για να τους πιασεις ολους αυτους του δορυφορους χρειαζεσαι και το αναλογο πιατο και την αναλογη εγκατασταση,εκει λοιπον το βλεπω λιγο δυσκολο να εισαι με τον Tecview αν εχεις τετοια εγκατασταση.Ο δεκτης σταματησε μολις στανματησε και η γαμμα,ουτε με τιτα δεν επαιξε,απο τοτε που σταματησε η γαμμα μια δυο μερες εδειχνε κατι και μετα παπαλα.Τωρα οσον αφορα το newcamd του δεν ειναι και το σταθεροτερο που υπαρχει αλλα κανει την δουλεια του,για καποον που δεν εχει πολλες απαιτησεις παντα.Τωρα οσον αφορα τι 8α γινει με τους pay serv*r και με τι δειχνουνε εγω πιστευω οτι αυτοι που εχουνε πολλους πελατες εκτος απο τα hd, που παντρευτηκανε με τον δεκτη και ειναι νωρις ακομα να βρουνε λυση, εχουνε γνησιες καρτες,ή τουλαχιστον ετσι θελω να ελπιζω.Οταν τον Ιουλιο με τα sid κλεισανε παοιοι "σερβιτοροι" που με μια καρτα μοιραζανε μεσα απο το σπιτι τους ολοι βγηκανε και ειπανε οτι "παειιιιι" μετα απο 10 μερες αρχισαμε να ξαναβλεπουμε φως,σιγα σιγα,ανα 3 καναλια την φορα,οποτε βγαζω το συμπερασμα χωρις να ειμαι ειδικος οτι επειδη το κερδος σε αυτους ειναι τεραστιο δεν εχουνε προβλημα να παρουνε και 10 και 20 καρτες γνησιες.

Member
    Uploads
    0

Βλέπω οτι απο εκεί που το νήμα είχε ένα πόστ την εβδομάδα τώρα σε ένα βράδυ έγινε της @#$%$. Θα ήθελα να πώ κάτι πάντως επ αυτών, υπάρχουν σαφέστατα άτομα εδω μέσα αλλά και σε άλλα φόρουμ που έχουν γνώσεις και εξοπλισμό που τους κάνει να βλέπουν τα πράγματα πιό ασφαλή και εύκολα δηλαδή δεν σου παίζει αυτό κάνεις το άλλο και έχεις εικόνα από αλλού. Σεβαστή η θέση τους όμως υπάρχουν και άτομα όπως ο γράφων οι οποίοι δεν είχαμε επαφή με την δορυφορική τηλεόραση και εν μία νυκτί μας σφυρίξανε φίλοι και γνωστοί οι οποίοι το ακούσανε απο άλλους οτι υπάρχει δέκτης που παίζει την κυρία (όλα τα κανάλια) απλά συνδέοντάς τον στο δίκτυο τίποτα άλλο. όπως ήταν βέβαιο πολύ κινήθηκαν για την αγορά του και για ένα και πλέον χρόνια βλέπαμε κανονικά άλλοι περισσότερο χρόνο και άλλοι λιγότερο. Τώρα που τα πράγματα αποκαλύφθηκαν και οι ασφάλιες πολλαπλασιάστηκαν εμείς οι δεύτεροι δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ακολουθήσω την γνώμη κάποιων για ονειροκουτιά και άλλους δορυφόρους γιατί όταν τα καταστήματα δορυφορικής τηλεόρασης μου ζητάνε πάνω απο 100 ευρώ για εγκαταστάσεις κεράιας (μεγαλύτερης) ή δεύτερο lnb ή στροφή του υπάρχοντος πιάτου και ρύθμιση ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ. Απλά τώρα οι έξυπνοι μπορεί να έχουν τίποτα wave frontier (ναι το έμαθα και αυτό) και 10 δέκτες και να είναι καρακαλωδιωμένοι με 50 δορυφόρους, πολλοί δεν έχουμε το χρόνο αυτό. Το θέμα λοιπόν είναι να ευχαριστούμε τον δέκτη με όσα μας έδωσε και να αφήσουν οι γνώστες τις ιστορίες απο την κρύπτη για το πώς βλέπουν και τι. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε λίγο μπάλα και μόνο γι'αυτό και ο λόγος της κυρίας, που μας είχε φάει ο καπνός στα καφενεία. Τώρα τι παίζει ο χψ δορυφόρος στις 987 μοίρες και εγώ δεν ξέρω δεν τους νοιάζει όλους, κάποιοι δεν λέω το έχουν χόμπυ και πολύ καλά κάνουν εγώ απλά δεν έχω χρόνο για τόση τηλεόραση πιά...

Member
    Uploads
    0

άσχετος ερώτηση

παιδιά το newcamd τι είναι? εγώ έχω sw ρύθμιση το άλλο δεν το βλέπω που είναι? και κατι άλλο υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν τα ντοκιμαντέρ?

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by freedomman View Post
    άσχετος ερώτηση

παιδιά το newcamd τι είναι? εγώ έχω sw ρύθμιση το άλλο δεν το βλέπω που είναι? και κατι άλλο υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν τα ντοκιμαντέρ?
    το newcamd ειναι πρωτοκολλο επικοινωνίας.
    τώρα τους ελληνικούς υπότιτλους που τους βρήκαν? ας μας ενημερώσει κάποιος πιο ειδήμων τότε σε ποιο δορυφόρο και πακέτο
    ευχαριστώ

Advertise Here