αυτά τα "σπασίματα" ξερουμε απο τι προκαλούνται?πχ ενα ειδος lag στον server ή καμιά σχέση?
αυτά τα "σπασίματα" ξερουμε απο τι προκαλούνται?πχ ενα ειδος lag στον server ή καμιά σχέση?
kalispera sas...apo oti vlepw simera to sistima doulevi pros to paron mia xara...alla den kserw gia poso ....
Guys γραφτικα στο forum για να ρωτησω κατι σχετικα με το "ξεκλειδωμα" καναλιων της Νοva...επειδη ειμαι τελειος ασχετος επι του θεματος ηθελα να ρωτησω αν αυτο ειναι εφικτο...βαριωμουν να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες αλλα διαβασα μονο την πρωτη και συμπερανα οτι με εναν συγκεκριμενο αποκοδικοποιητη και adsl μπορεις να βλεπεις nova free...θελω να μου πειτε αν αυτο γινετε, πως γινετε? τι θα χρειαστω? ποσα λεφτα θελει? Διαβασα οτι μπορει να σε πιασουνε κλπ...υπαρχει περιπτωση να φας προστιμο κλπ???
φιλε καλως ορισες .
κανενας δεν βλεπει νοβα δωρεαν γιατι καθε ειδος πειρατείας κοστιζει αρκετα . και το cs αλλα και οι καρτες τυπου blue dragon .
εμεις εδω δεν προτεινουμε την θεαση με πλαγιους τροπους , απλα συζηταμε το πως γινεται . τωρα αν εσυ εχεις την διαθεση να διαβασεις θα βρεις τις απαντησεις σου .
καλημερα εδω εχω μαζεμενα μερικα firmware gia ton 2050 2051 3051 και ενα tool για να τα περασετε μεσα στον δεκτη.....η διαδικασια πως περνουντε μεσα εχη αναφερ8η σε πιο παλια ποστ για να μην τα γραφουμε τα ιδια και τα ιδια πολλες φορες ........ 1.PF_FT_2050FAE.zip 2.PF_FT_7300PEU.zip 3.PF_FT_3051FAE.zip 4.PIMG_3051FAE_EU_V0274.zip 5.PF_FT_2051FAE.zip 6.PIMG_2051FAE_EU_V0273.zip 7.PF_FT_2051FAE_EU_V0271.zip 8.PF_FT_2051FAE_EU_V0270.zip 9.PF_FT_2051FAE_EU_V0269.zip 10. PIMG_2050FAE_EU_V0273.zip 11. PF_FT_2050FAE_EU_V0271.zip 12. UpDown_v1.29.zip
Οι κινήσεις που βλέπω ειναι πολύ ενθαρυντικές. Τουλάχιστον δεν έκλεισε ο εξυπηρετητής όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες.
Ok Cheers mate...