Καλησπέρα παίδες, να ρωτήσω το εξής είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο με το s/w update και έχω φώς με σπασίματα, αν συνδεθώ με άλλον free πάντα server υπάρχει περίπτωση τις μέρες που έχουμε φώς να μήν έχουμε σπασίματα?
Καλημέρα σε όλους.
Κάτι απλό, αλλά παρόλο που βρήκα μια ίδια σχετική ερώτηση από άλλο μέλος, δεν βρήκα απάντηση... Για να μην μακρυγορώ...ποιος είναι ο κωδικός για το reset του TECVIEW 2051FAE; Το 1234 δεν παίζει ...
Ευχαριστώ
Καλημέρα σας παιδιά έχω μια απορία σε περίπτωση που θέλουμε να συνδεθούμε με έναν free server και το user name ή το password είναι μεγάλο σε μέγεθος τί κάνουμε...Το σύστημά μας (premium Q) πέρνει ως 32 χαρακτήρες νομίζω...επίσης δίπλα στο port (όπου αναφέρεται ο αριθμός της θύρας) γράφει και ένα caid τί είναι αυτό ακριβώς. Ευχαριστώ πολύ.
kalimera pedia
exw ena dekti ton pro view 3051 k thelw na vlepw free to al jazeera sport
ginete ? borei na me voithisei kapoios ?
efxaristw prokatavolika
paidia enas filos mou mou edwse ton proview 501 sea kai psaxnw na vrw ena firmware pou na mporw na sindethw se kanena server.ebala ekdosi 1.06 kai 1.05 alla den iparxei option gia server.mporei kapios na boithisei?
thanks
παιδια εχω ενα tecview 2051 και απο διαφορα που διαβασα γιατι εχω να ασχοληθω μαζι του ενα χρονο ειδα οτι με καποιο server και καποια αναβαθμιση μπορει να δει
λιγο τα παλια που εβλεπε? αν υπαρχει καποιος που μπορει εχει την υπομονη να με διαφωτησει ας μου στειλει με pm
Καλησπέρα σε όλους . Διαβάζω εδώ και καιρό το forum αυτό και βλέπω ότι βοηθάτε αρκετά . Επειδή έχω πελαγώσει λίγο (δεν μπορώ να ρυθμίσω στον 2051FAE κανένα newCamd) . Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω στο PC τον server σε αρχείο .bin και να το φορτώσω στον δέκτη με το UpDown_v1.29 ;
Ευχαριστώ πολύ .
Καλησπέρα μια απορία έχω παιδιά για σύνδεση με σερβερ, εκεί που λέει port: 3000 caid:300 το caid τί είναι ακριβώς και εγώ στον δέκτη μου τί τιμή βάζω στη θέση port. και μια δεύτερη απορία όταν το user name είναι πολύ μακρύ πώς εισάγεται μιας και στο εν λόγω πεδίο χωράνε ως 30 χαρακτήρες.
Αυτά ευχαριστώ εκ των προτέρων.
μάγκες έχει βρει κανένας τρόπο να δουλεύει? free