Μαλλον κατι κανεις λαθος!!!Ο δεκτης δουλευει κανονικα σε ολες τις συχνοτητες!!τσεκαρε την εγκατασταση σου αν εχεις σωστα σήμα!!!
Μαλλον κατι κανεις λαθος!!!Ο δεκτης δουλευει κανονικα σε ολες τις συχνοτητες!!τσεκαρε την εγκατασταση σου αν εχεις σωστα σήμα!!!
Eγω δεν βλεπω τιποτα
Γεια σε ολους Εχω μαυρο και ΚΑΝΑΛΙ ΚΛΕΔΩΜΕΝΟ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Κανω κατι λαθος η υπαρχει προβλημα?
geia se olous sas.mporei na mou pei kapios an uparxei tropos na sundeso enan premiumq 7400 me dreambox mesw internet?
Παντος μεχρι χθες φως πουθενα.Ακομα και τα sexview που επαιζαν παντα εδω και καιρο δεν παιζουν.
xerei kanenas ama ginete na allaxoume kleidia h server me ton tecview ?
Server ΔΕΝ γινεται να αλλαξεις.
Κλειδια ΝΑΙ πατωντας το F3
Φιλικα
Εχω πρόσφατα αγοράσει τον PROVIEW PLUS τον αντικαταστατη του TECVIEW εδώ και αρκετες μέρες δεν ξεκλειδώνει το γνωστό πακέτο καθώς και τα ελληνικά κανάλια, ξεκλειδώνει τα χχχ μονο, γνωρίζει κανείς κάτι σχετικα με αυτό, να σημειώσω πως έχω σύνδεση forthnet μήπως έχει καμμια σχεση ?
Από το κατάστημα που το προμηθεύτηκα μου λένε πως έχει κλεισει προσωρινά ο σερβερ αλλά δεν το πιστεύω γιατι ξεκλειδώνει και το κανάλι με το ψάρεμα που έιναι μεσα στο πακέτο.
Ευχαριστώ
Ξεκλειδώνει ότι ξεκλείδωνε εκτός τα ελληνικά.Υπομονή λένε...το ψάχνουν