εγω ειπα οτι ειναι ενεργο σε απαντηση ενος φιλου λιγο ποιο πανω που ελεγε οτι δεν ειναι , δεν ειπα πουθενα οτι εχω τον συγκεκριμενο δεκτη και μπορω να βοηθησω
αν τον ηξερα τον δεκτη δεν ειχα κανενα προβλημα να βοηθησω τον φιλο
παιδια βρηκα αυτο το tutorial (δεν θυμαμαι απο που γι αυτο το ξανανεβασα)
http://www.mediafire.com/?ghbbxjxabajoqtg
εξηγει πως αν εχουμε κλειδι 16 μπιτ το γραφουμε σε δυο σειρες, ΟΚ μπορει καποιος που εχει tecview (δεν μπορει να μην εχει κανεις.... αν και παλιος ειναι πολυ διαδεδομενος) να με βοηθησει?? ευχαριστω
κανεις ρε παιδια???
μηπως αυτο βοηθάει?ektoras
επειδη βλεπω οτι εχετε σιωπησει θα σας πω οτι εχω φως με προβιου σχεδον σε ολα. ολα τα παρακατω ισχυουν για ολους τους τεκβιου και προβιου.βρειτε εναν free η pay server και δειτε!!
σας δινω πιο κατω τις οδηγιες..... Θα τα πω βήμα βήμα
menu
ρυθμίσεις συστήματος
δίκτυο
service setup εκεί πατάς δεξιά να πας dreamnet,μετα από κάτω εκεί που λέει ragesat πατάς δεξιά να πάει newcamd,
εκεί που λέει server connection βάζεις ανάλογα αν σου έχουν δώσει διεύθυνση με γράμματα πχ paparia@gαma.net να λέει using domain,αν σου έχουν δώσει αριθμούς πχ 089.111.111.254 βάζεις using ip.
Mετα βάζεις την port που σου έχουν δώσει από κάτω εκεί που λέει server port.Τους αριθμούς τους περνάς με το τηλεκοντρολ.Το auto connection να είναι enable.
πατάς το πράσινο και μετά το κόκκινο και το μηχάνημα κάνει ρεσταρτ.
Ξανακάνεις τα ιδία και μόλις πατήσεις πράσινο σου βγάζει μια οθόνη για να βάλεις τα στοιχεία που σου έχει δώσει ο σερβερ,δηλ login kai pass.Πατας το κίτρινο και σου βγάζει ένα πληκτρολογιο,προσοχη οι κωδικοί που σου έχουν δώσει παίζει ρολό τα μικρά με τα κεφαλαία να είναι σωστα,παιζει ρόλο σημαντικό.
Εκεί που λέει deskey αν δεν σου έχουν δώσει τίποτε άλλο πρέπει να βάλεις 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14,αν σου έχουν δώσει άλλο βαλε αυτό που σου έχουν δώσει.
Τα κάνεις save με το κόκκινο κουμπί και λογικά θα έχεις φως.
Ελπίζω να βοήθησα.
τωρα μονο βρειτε τον server της αρεσκεια σας.... καλες θεασεις.
οχι, αυτο ειναι αλλο, εγω ρωτησα πως θα περασω ενα 16μπιτο κλειδι που βρηκα
δεδομενου οτι ο δεκτης διαβαζει 8μπιτα
Επειδη ειμαι καινουριος σε αυτα τα συστηματα πιστεψα πως εδω ολο και καποιος θα μπορεσει να βοηθησει να βρω μια ακρη
..Theleis na peraseis ena kleidi alla den grafeis pio einai afto(grafeis kati gia Viaccess).
..Pio einai to CAID tou kanaliou kai an to exei o dektis sou,ean den to exei den ginete.
..Ola sxedon ta kleidia einai me 16 kai synithos ta pername me afton ton tropo.
..Pigeneis sto menu pou einai ta kleidia-viaccess-CAID-kai meta synithos grafei(an grafei)se 8 diplous
xaraktires to(a)kleidia pou theleis na alakseis,dipla sto CAID tha einai to 00 kai mia 8da kai kato tha einai
to 01 kai pali mia 8da.Kaneis loipon tin 16da se dyo 8des kai tis pernas,tora an tha peksei to kanali pou
theleis den to ksero.
..PS:an theleis to ant1-europe kai den pezei me to(a)kleidia tote grapse mia fun-card i mia gold-card gia na to deis.
Prov:021110 | KEY08: 35F6B9217C2BA83F38C3C1FD23A5D321
αυτο ειναι το κλειδι
..Afto einai gia to:
[ Ant-1 Euro ] 39°E 12606-H-30000
Via2.6
Prov:021110
KEY08: 35F6B9217C2BA83F 38C3C1FD23A5D321
....to moirazeis se 2 8des kai to pernas ston dekti sou,ean exei afton ton Provider 021110,ean den yparxei
tote mono me karta,me modul(den ksero pio),me softcam(an pernei o dektis).
..An exei Viaccess,pigeneis ston provider ean einai tote sto key-8 kai tha exei 2 8des,aftes tha alakseis.
ο δεκτης εχει δυνατοτητα επεξεργασιας provider
οταν το περασα, αλλαξα και τον provider
το key08 τι σημαινει???