Pershendetje,
Kerkoj te me ndihmoni. Kam nje parabole 80cm qe e perdor me DM500s dhe momentalisht po shoh nga hotbird 13e. Ka ca dite qe kam blere nje koke dyshe qe te shoh edhe 13e edhe 16e por spo arrij ti gjej qe te dy njeheresh. A mundeni te me ndihmoni qe ti gjej te dy keta satelite se spo ia arrij dot. Mos duhet bere edhe ndonje ndryshim ne menu te DM. Nqs ju ndihmon une banoj ne Shkoder.
Shume faleminderit.
Diti87 nese ke sifteam, pasi nuk e di si i kane imazhet e tjera menune. Shko Menu/Service Searching/Satellite Configuration dhe do zgjedhesh opsionin 2 satellites via Diseqc A/B. Hotbird do kete Diseqc AA dhe Eutelsat2 do kete AB. Por sic te thote dhe Missoervini shife njehere e ke koken dyshe me 6 grade apo 3 grade, pasi po e pate 6 grade kot qe mundohesh per Hotbird dhe Eutelsat2.
Kalofsh mire
Pershendetje
satelliti nilesat 201 7 w ka mbulim ne shqiperi???
do parabole 160
Prsh te gjitheve
Desha te pyes a arrin te kapet ne Tirane Satellite Astra 4A 4.8E? Me konkretisht jam i interesuar per kanalin Ukrainas UT-1 i kodifikuar ne BISS.
Flm.
Pershendetje
Duke u nisur nga zonat e mbulimit rreth 90% te frekuencave ne Shqiperi duhet ti kapesh me parahole normale.
Vetem ato qe i perkasin Afrikes dhe Europes Nordike, gjithmone duke ju referuar zones se mbulimit, s'mund ti kapesh.
Fatmiresisht kanalin qe kerkon, ne Tirane, mund ta kapesh me parabole minimumi 60cm, gjithmone duke ju referuar zones se mbulimit,pasi une s'banoj ne Tirane.