Beji nje backup cline nese e ke nje te tille dhe beji reset factory dm dhe tek motori ke nje buton reset qe mund ta shtypesh me kunj shkrepse ose ka tipe qe e kane duke mbajtur dy butonat shtypur dhe i fshin memorien motorit. Me pas i konfiguron nga e para satelitet. Ky eshte mendimi im ndoshta ka ndonje zgjidhje me te kollajte.
Pershendetje
Pozicionet qe mund te regjistrosh me motorr me sa di une variojne nga 50-60,varet nga motorri
Po pse duhet te lodhesh vete kur mund te 'lodhesh' motorrin? Une se di cfare aparati ke por shumica e kane opsionin USAL-s me kete metode nuk lodhesh duke kerkuar pozicone milimeter pas milimetri deri sa te gjesh X pozicion e ta rregjistrosh,por motorri i gjen vete te gjitha pozicionet qe mund te kapen.Keshtu motorri nuk lodhet aq shume.
Nqs do te vazhdosh me metoden manuale shiko ate qe te thone shoket qe ka mundesi te kesh aktivizuar 'limitet'
Faleminderit per sugjerimet. po fotoja eshte reale apo sa per ilustrim?
Kam nje parabol me tre koka teke 13-16-19 Desha te di nese mund te vendos nje koke tjeter ne te cilen mund te kap Turkun meqe eshte i vetmi qe po na jep noi neshje. A eshte e realizueshme kjo gje dhe nese po si mund ta bej .
flm
po me nje parabol 100 a behet gje apo mos te lodhem kot