jam dakort dhe un me kete , a edini cuna qe me kalimin e e kohes parabola humbet 5 % te quelitetit, varet dhe ng prodhimi, un po ju tregoj nje fakte shum te habitshem , ka te bej shum dhe boja qe i jepet paraboles, a ekeni pyetur ndonjeher veten pse kur bie shi na ulet sinjali, shpiegimi shum i thiesht, uji duhet te reshqas nga parabola shum shpejt,por ka nje problem boja nuk e lejon kete te reshqas shum shpejt shiun, un kam ber prova me 4 parabola te ndryshme dhe ajo qe me ka dhen rezultat ka qen fracaro ne forem trekendeshi ju duket habi por eshte e vertet,po ju flas per eksperiencen time , para nje jave kisha nje client timin dhe me thot shiko se nuk shof disa canale te scait , scai leshon ne treg disa parabola koti fare qe se keni iden , plus dhe ajo qe eshte me kryesoria kan nje tub deri ke lnb ky tubi mbushet me uj dhe ca ndodh kur eshte ftohte ose ngrice humbet kendin dhe ska sinjal mos ju duket per te qeshur por eshte keshtu, lnb mund te jet deri ne nje far pike por eshte saci ai qe duhet te jet perfet, ok cuna gjithsesi kto jan konklusionet e mia nga eksperienza ime