po te jete sac 120 cm gibertini edhe mund ta realizosh nje gje te tille si ky ne foto,ajo lnb pak e vecuar eshte per turk sat 42est
img0447o.jpg
po te jete sac 120 cm gibertini edhe mund ta realizosh nje gje te tille si ky ne foto,ajo lnb pak e vecuar eshte per turk sat 42est
img0447o.jpg
pershendetie cuna , doja te beja nje pyetie ndoshta jam hd jashte teme , dua te di a ka mundesi te kapet sinjali hotbird 13 ne mesico caraibi , cancun per te par sky italian , ketu me thon qe mund te shifet ne satelitin telstar 15 ovest, a mund te me jepni ndonje iformacion dhe ca permase duhet parabola, flm te gjitheve dhe jakalofshi mire
(hotbird 13 est)
ky satelit eshte leshuar kryesisht per europen por shikohet edhe ne afriken e veriut dhe ne lindjen e mesme dhe me nje antene sac te dimensionit te madh shikohet deri ne veriun ekstrem te indise
per meksiken nuk besoj se shikohet
ndersa per satelitin telstar 15 ovest duhet te konsultohesh me kete faqen zyrtare ketu
pershendetje
Fiku25 desha te dije shina te saqi jot a eshte pune dore apo origjinal?!!!
HELLPPP ndonjerit prej jush a e kap AzTv Azerbaijan, IctimaiTv, Idman , pra freq. 10968 H 11200 5/6 te turksat 42e ????une kam nje parabole 100cm , kanalet e tjera te turkut mi kap ( ato te TRT-se) por keto jo . si ka mundesi ?? ku mund te jet problemi
E njejta gje po ndodh dhe me mua.Po provoja te gjeja sinjalin e Turksat 42e dhe me kap vetem frekuencen e TRT 1,2 dhe Haber.Por dicka tjeter e cuditshme eshte se me kap dhe disa frekuenca te Helas Sat39e.Si eshte e mundur kjo gje?!
kam nje sac me dimenzion 2metra deshta me dite a kapen te gjitha frekuencat e satelitetit 28.2°E te paketes Sky Digital te A nglis jetoj ne Prishtin
Double besoj se kjo qe do te them do te ndihmoje.Kur te gjesh sinjalin tek TRT-te ath cohe tek frekuenca e ICtima Tv dhe rrotulloje koken ne te djathte ose ne te majte dhe shif deri sa te vij sinjali...Kte gje do ta besh pershkak se kendin nuk duhet ta kesh ne rregull(d.m.th saci te rri pak shtrember).Kjo gje me ndodhi dhe mua dhe veprova keshtu sic dhe te shkruajta dhe mora rezultat.
Pershendetje cuna.Per ta mbrojtur nga shiu lnb e kam mbuluar me nje mbrojtese plastike te tejdukshme.Me thoni a ndikon kjo gje ne ulje te sinjalit?