Jo nuk i shikon te duhet nje shin dhe dy lnb
Jo nuk i shikon te duhet nje shin dhe dy lnb
po ke te drejt . perdon. por e sugjerova nese ndoshta do te shtoj pozicion tjeter do ti duhen a to qe i thash
Pershendetje,
Une e kame pasur vete nje lloj LNB (e kam akoma jo ne perdorim),
por te sygjeroj me mir te marresh dy singel LNB,
keto qe jep DGA jane 3° por po ta shikosh mire midis 16°(15,8) dhe 19,2° jane me shum se 3° dhe nuk ke sinjal te mir,
investo pak dmth dy LNB Alps nuk kushtojne shum apo dhe inverto dhe jane shum te mira dhe ke me shume sinjal.
Falemderit te gjithve
Sapo e testova me ket LNB po nuk ka dot mir 19.2 sepse distanca ne mes te 15.8 dhe 19.2 eshte 3.4 kater shkall e ndersa LNB kish vetem 3 shkal.Por kam pytjr tjeter cili shin eshte me i miri per ti vendos
nuk ka te bej vetem shina por e gjith paketa,
duke ja filluar na saci e deri te kabulli ne fund,por mundesh dhe nje shin te lir dhe me LNB alps apo inrverto dhe me nje sac jo me i vogel se 90cm te marresh astren dhe eutelastin.
a ka ndokush njohuri per ket lloji saci wave frontier T110 a ja vlen me ble
Pershendetje,
Une nuk e kam vete kete lloj antene dhe ne fakt njoh vetem T55 dhe T90,
Por mesa kam lexuar jane antena shume te mira,
T90 kushton perafersisht 99 euro,
A ja vlen po ja vlen ta blesh,
por don pak me shum pune se nje antene e zakonshme qe konfigurimi i te gjithe satelitave qe don te marresh.
Kam nje parabol rreth 100 cm dhe dua te kem sinjal ne 26e por e kam te pamundur.Maximalisht vetem 2 frekuenca kam arritur ti kem me sinjal nderkohe qe kam kapur rreth 400 kanale ne 28.2e apo edhe ne 23.5e.Cmund te bej?