kam harruar ta postoj kte tas te lezeçem qe besoj se ky i kap te gjitha stacjonet
e kam fotografuar vjet ne ishullin e majorkes dhe e kam quajtuar Tasi i Nastradinit![]()
kam harruar ta postoj kte tas te lezeçem qe besoj se ky i kap te gjitha stacjonet
e kam fotografuar vjet ne ishullin e majorkes dhe e kam quajtuar Tasi i Nastradinit![]()
ahahahahah!sa e forte kjo me kete tasin!!po motor nuk i paska vene?!
un fiku ti kam ber komplimentet qe sa e pash ne fillim kete pune dhe un e kam aritur ta bej nje gje te tille,jam kurioz te dij ato unazat qe ke ven ke lnb doja ti shokoja pak me mire besoj se jan unasa te thieshta qe i perdorin dhe hidrauliket per te fiksuar tubat ne mure ,nejse un kam te tiera por me duken me mire me keto fasheta qe ke ti , dhe njeher complimenti, dhe stafa doja te theksoja ka nje hark reth 30 gradesh ne kete menyre ske probleme per te gjetur posizionin e kam aritur dhe un pra por vetem me nje ndryshim parabola ime eshte 120 keshtu kam eleminuar motorin duke perfituar shpejtesin ne nderimin e kanaleve , niormale ciao gjith te mirat
e mora me mend qe dicka kishte ne keto stafa por pune e bukur dhe kjo se fasheta me bullona ka por skan ate hapesire per te vepruar me lnb, nejse sa per foto do ti ve dhe un keto eshte pune kohe dhe me kenaqesi do ti tregoj, ok fiku per mua ja vlen qe te besh nje anten te tille se sa te blesh antena te tiera qe e para qe do shum precision per mpontikm dhe kushtojn por ta jap me garanci qe skan kulitetin e duhur para kesaj qe ke ber ti, per kete jam i i sigurt se ekam pare dhe ka shum ndryshim, ok gjithe te mirat
Atehere Fiku te persh dhe te pergezoj per ate qe ke krijuar apo ate qe ti ke aritur eshte nje pune qe duhet pergezuar por une nje dicka po e ve re aty tek ajo shina qe ti ke bere apo krijuar nuk e besoj qe ato brimat ku ti ke vendosur vidhat qe mbajne kokat ti kesh hapur aq fix sa te mos kete levizur mm do e besoja shume te gjithe kete aritje nese ajo shina do te ishte e hapur pak a shume si origjinalja sepse besoj se kokat do te donin gjate kapjes se sinjalit pak levizje me afer ose me larg njera tjetres nuk ka mundesi qe te hapish brimen me trapan dhe te jesh fix ne sinjal dhe me ate kulitet qe ti po thua gjithsesi eshte nje pune per tu pergezuar dhe mbase per te marre shembull por besoj se kjo qe them te qendroje si problem dhe mbase per ata qe duan ta provojne te jete nje ide qe mund ti ndihmoje dhe tua lehtesoje punen. Prsh
Flm per urimin.
Se kuptova mire se çfare deshe te thuash me punen e vrimave? po te jap nje pergjigje per aq sa kuptova:
vrimat e shines qe po thua i hapa me trapano dhe fiksova strukturen qe mban kokat, dhe e rendesishme eshte te respektosh largesine e kokes teke origjinale sa ka qene dhe te fiksosh me te njejten largesi edhe strukturen, plus te saldosh strukturen me shinen me kend 30 grade, dhe po qe se do akoma rregjistrime mund te luash me kokat duke i levizur para/mbrapa nga qafa.
sjam i sigurte qe e kam kuptu mire ate qe the por kjo eshte ajo qe kuptova dhe mund te shtoj se nuk kam hasur probleme sinjali apo gjeje tjeter.
per pyetje te çdo lloji jam i gatshem te jap infot qe di per te gjithe ata qe duan ta ndertojne kete strukture kaq te thjeshte.