Pershendetje cuna
Desha te lidh 2 disek 4x1 por qe pashe se duhet nje switch 22 khz...Pyetja ime eshte ku mund te gjejme ketu ne tirane?! Sepse pyeta tek tregu elektrik qe e kam afer dhe sikur nuk kishte...
Pershendetje cuna
Desha te lidh 2 disek 4x1 por qe pashe se duhet nje switch 22 khz...Pyetja ime eshte ku mund te gjejme ketu ne tirane?! Sepse pyeta tek tregu elektrik qe e kam afer dhe sikur nuk kishte...
A mund te kem sinjal ne keto satelte 28 grade lindje dhe 7 grade ne perendim se e kam provuar me te gjitha frekuencat dhe skam patur rezultat. ndodhem ne shqiperi dhe cila mund te jete frekuenca me e larte per ti kapur keto satelite
Cfare madhesie ka parabola jote?!
Tek te 2 satelitet mund te kapesh disa frekunca...Te duhet nje sac 120 cm...Per ti kapur te gjitha pastaj te duhet nji 3 meter
Provo ne 28.2e kete frekuence 11895.00 V 27500 sepse me sa po shof paska sinjal me te forte se te tjerat(tek mua)
Shikoh tek ish parku iautobuzeve perballe qendres Globe tek nje pike e digitalbit sepse aty ke shume aksesore satellitore qe vijne nga Greqia dhe aty mund te mbarosh pune kalo mire.
me divisor te thiesht e ke provuar me dy dali e nje out