u munet mum ndihmu ndokush qysh me gjet sinjalin e astres ne qender e kam eutelsatin po astren nuk po muj me gjet sinjalin qe 3 dit jam ka merrna me to po nuk po kam sukses nese munet dikush mum ndihmu ja di per faliminder
u munet mum ndihmu ndokush qysh me gjet sinjalin e astres ne qender e kam eutelsatin po astren nuk po muj me gjet sinjalin qe 3 dit jam ka merrna me to po nuk po kam sukses nese munet dikush mum ndihmu ja di per faliminder
agronih,munde te na i shpiegosh me mire cfar do te besh dhe cfar impiant ke te instaluar,sepse une nuk kuptoj shum cfar do te beshe,ciao
o cuna kush me thote si konfigurohet nje diseq. 8.1 ne nje DM800HD. Ka ndonje skeme per kete se nuk po gjej dot.
E ke tek Menu--> Setup-->Service Searching-->Tuner Configuration-->TunerA (shtyp OK)-->Configuration Mode (shtyp butonin djathtas derisa te gjesh Advanced)
Tek Advanced shtyp butonin poshte dhe ke Satelit. Me butonin djathtas zgjidh satelitin qe deshiron.
Shtyp poshte tek LNB dhe vendos numerin e LNB sic e ke ne DiSeqc (ka shume rendesi renditja psh hyrja 3 ne DiSeqc LNB 3)
Zbret tek DiSEqC mode dhe e vendos me butonin djathtas 1.1
zbret tek Uncommitted DiSEqC command dhe me butonin djathtas vendos Input njesoj si LNB (psh LNB 3-->Input 3)
o djema nji pyetje. A eshte e mundur ne Tirane te kapet sinjali per IRIB 3 ne Intelsat 902 (62 E), duket i vetmi kanal FTA qe jep futboll pak nga te gjitha ligat.
Une s'banoj ne Tirane dhe se them dot me siguri te plote,por duke pare zonat e mbulimit per frekuencen e IRIB3,me duket e pamundur ta kapesh me parabole normale(me e vogel se 2m). Zona e mbulimit te ketij kanali eshte prej Arabise Saudite deri diku ne Turqi(Azi e Vogel).Shqiperia eshte larg kesaj zone.
Prsh,
Po satelliti Express AM22 53E a arrin te kapet ne Tirane?
Flm.
Faleminderit fillestari
Po sikur thone qe ka disa kanale egjiptjane ERTU qe japin edhe sport. A ja vlejne apo thjesht jane fjale kot.
Flm,