Originally Posted by
inxhinieri
@Bernardi,
e kisha lexuar edhe me pare ate faqen dhe faqe te tjera por ne asnje prej tyre nuk jepet nje shembull si ai qe kam paraqitur ne figure.
@interisti_12,
per sa i perket aparaturave te pallatit une nuk e kam idene se çfare aparaturash kane perdorur dhe nuk e di se ku mund te jene keta aparatura pasi per te arritur ne tarrace duhet te kaloj neper nje banese ne te cilen jeton nje plake invalide qe nuk ia hap deren njeriu te gjalle. Se kush leshi e ka projektu kyt pallat nuk e di por nje te shame nga e ema e ka merite.
Po kerkove hollesira tek administratori, siç do ta dish mire, ketu ne itali te sjellin 100 probleme dhe per hater nuk te lejne ta montosh antenen tende as afer dritares (siç dua ta ve une) apo ne ballkon. Po deshe te vesh antene me te madhe se 100cm duhet te kerkosh leje nuk e di se ku sepse po nuk pate leje jane ne gjendje te te denoncojne per spiun etj etj. Hajde merri vesht keto.
Gjithsesi, vari lesht ketyre, une dua te ve nje 80cm dhe shpresoj qe te mos kem probleme me nje diseqc 1.1 me konfigurimin ne dekoderin tim pasi nuk besoj te kem probleme me aparaturat e pallatit.