pershendetje! kush mund te me ndihmoj, kam nje saq 85cm dhe lnb 2, nuk po arrij te kap sinjelin e nova spor ne 39e dhe ate te diema, ndersa sinjalin e ballkanika tv dhe ato te turksat arrij ti kap te gjitha? aparati asht el 5060!
pershendete desah tju pyes ..kam ne saq 120cm mund te kapi 4 satelite me 4lnb
13.0e , 16.0e, 19.2e , 28.2e. mund ti kapi keto 4 satelite pa ndonje problem apo do kem problem me kete te fundit
Dmth vlla te blej dhe 1 saq tjeter un 80 cm,te vendos 2 koka teke tek secili saq per kto 4 satelite qe me the me siper.....Aparatin e kam starsat sr-x30cu usb......Me thuaj pak,te dy saqat ti lidh me nje aparature te vetme apo duhet aparatur shtese se aktualisht kam dhe nje SAT+ qe me qendron kot
Dmth vlla te blej dhe 1 saq tjeter un 80 cm,te vendos 2 koka teke tek secili saq per kto 4 satelite qe me the me siper.....Aparatin e kam starsat sr-x30cu usb......Me thuaj pak,te dy saqat ti lidh me nje aparature te vetme dmth me kte starsat qe kam dhe nqs po me trego se si apo duhet aparatur shtese se aktualisht kam dhe nje SAT+ qe me qendron kot
Doja nje sugjerim nga juve ju lutem....C"mendim keni per Astra 2B,2A,1N,2D 28.2 ???Ia vlen te blej nje koke teke hd dhe nje saq 80 per kto satelite sepse me than qe japin ndeshje dhe filma dhe jan kanale free???Dhe cfare saqi me sugjeroni per kto satelite,80 cm apo pjate me te madhe............Do blej nje diseqc 4x1,sa kushton nje diseqc i tille???
po qe per sporte ke me mire turksat sepse kanalet free qe japin sport tek astra28 nuk i kap dot shoku,une e kam 1.10cm dhe nuk i kap dot,keshtu qe nuk ja vlen te shpenzosh kot ti neqofte se ke pjaten ekzistuse pak me te madhe une te sugjeroj te blesh nje motor me mire qe ti kapesh 10-15 satelita,dhe nuk kushton shume 55-60 euro ben.pra njesoj do te te vene shpenzimet sepse do marresh nje pjate dhe 2 koka,ndonje diference e vogel mund te dali.rrespekte.
Dmth vlla te marr nje pjate 1.10 cm ,nje motorr......Koke tjeter skam nevoj thua???Sepse kam nje koke teke hd qe e kam ne perdorim per turksat???Per momentin jam ne itali,rimini,mendon se mund te gjej ndonje motorr ktu vlla???Psh cfar satelitash mund te kap me motorr ne shkoder
sa te duash kap qe nga hispasati ,thori,sirius ,nilsat,eutelsat w3 ,hotbird, astra19,eutelsatw2,arabsat,hellas sat.turksat,astra 28 vetem ato qe jane me symbol rate 27500.eurobird1,etj.motor mund te gjesh ne itali pa problem fare dhe me ane te internetit ta sjellin ne shtepi.neqoftese vendos motor duhet qe bazamentin ta vendosesh ne menyre perfekte te drejte ,pra me nivel dhe te palevizshem,sepse ka shume rendesi per ti kapur te gjitha satelitat.motorin ta sugjeroj ta marresh marken SG2100A une e kam 8 vjet dhe nuk ka pesuar gje jane shume te forte,dhe te lehte per ti montuar.dhe nuk ke nevoje per koke tjeter.kalofsh mire.