Po perpiqem te fus nje material ne pdf ne lidhje me montimin e motorrave me USALS
Fatkeqesisht eshte ne anglisht mgjt mendoj se ben pune.
Kujdes te dhenat e pasqyruara ketu nuk jane tuajat. Per te dhenat tuaja gjeografike konsultohuni ne google
Po perpiqem te fus nje material ne pdf ne lidhje me montimin e motorrave me USALS
Fatkeqesisht eshte ne anglisht mgjt mendoj se ben pune.
Kujdes te dhenat e pasqyruara ketu nuk jane tuajat. Per te dhenat tuaja gjeografike konsultohuni ne google
Pershendetje,
ketu kam nje adrese web ku testohen disa motorre dhe per me teper jane te pasqyruar pervec te tjerash edhe me zhurmen e tyre origjinale gjate punimit te tyre.
Ju faleminderit.
http://www.satcritics.com/grabreview...d5da10fe66f21d
Ketu eshte edhe nje material i hollesishem (ne Anglisht) per Instalimin e Satelitit te Motorizuar.
A e ka provuar njeri KAON_in e digitalbit me motor ,
a e komandon ky reciever motorin.
po e ka dhe ne meny un e kam cuar deri tek turksat,42 l
tung te gjithve ku mund te gjeje diseqc 8x1 ne kosove jam ne prishtine flm
dua te shoh me nji kabell qe me vjen nga saci me dy koka qe i kam lidh me disec ne dy aparate te ndryshem dhe ne menyre te pavarur.pra kete kabell ta ndaj me nji shperndares a disec a nai dicka tjeter qe un se di me ca ndahet dhe nqs e dini ma thoni metoden dhe pajisjen.pra nuk dua ta marr sinjalin nda lnb out qe ka aparati per ta lidh me aparatin tjeter sepse kshu shef vetem me nji frekuence,por un nuk dua kete varesi.a ka nai pajisje si ta ndaj kete sinjal te vetem?me shperndares te thjeshte pershembull bahet?
faleminderit!
vetem ky spliteri me ban pune dmth.kto shperndareset jo?
faleminderit
e provova BERNARD spliterin qe me the po nuk funksiononte.ca kanale i kapte dhe ca jo.mu me than qe ka rrezik ta djegi koken ky spliteri.ke nai zgjgifhje tj?
sic te kam thene ne nje postim me lart ka shume tipe spliter ,ky qe them une eshte bere vetem per kete pune qe kerkon ti, dhe nese eshte i duhuri nuk ka rrezik qete beje demtin ne asgje nga aparati apo lnb ,une e kam pa ne veri te italise nje gje te tille,por qe ti te jesh i sigurt futi nje kerkim ne google dhe mbasi te gjesh ate tip spiteri qe te duhet futi nje te stampuar dhe shko me ate ne dyqan ta blesh,shif me poshte te vendosa nje te tille
Splitter per TV/Sat 1 ingresso 2/3/6/8 uscite . Splitter 3 vie per satellite 100 db, 1750 Mhz
Divisore splitter per TV e Satellite 1 ingresso 2/3/6/8 uscite, può essere utilizzato per dividere il segnale TV oppure Satellite proveniente da antenna o parabola ed inviarlo a 2/3/6/8 prese/utenti.
![]()