Faleminderit te gjitheve qe perpara disa ditesh kontribuan me ide dhe me foto nga parabolat e tyre per te pasur:
parabol me sa me shume lnb dhe sinjal te pavarur per 3 deri 4 dvbs(recivera).
Mua me duket se e kam gjetur nje te tille me kerkim ne gogole me 17in/4out, nga e njejta firme qe shkruajti nje antar i nderuar i forumit (i firmes centauri). Ju lutem shikoni ne linku ketu
http://www.satmultimedia.tv/emp-cent...line-17in-4out (i lutem dejmave te forumit te kamuflojne link nqs nuk eshte sipas rregullores se seksionit shqip).
Pres opinionet tuaja per kete paisje dhe cmimin e saj.
Originally Posted by interisti_12
tir2 , mefal po kthehm perseri ke ty, te bejm nje llogari per aq sa ke then ti, thua qe ke 3 ricevera , deri ketu jemidakort, ok ti do te vesh 16 lnb, ok sygjerimentin qe te tha mamurasaku eshte i drjet, por diferenca eshte , me degjo me kujdes, the qe ke 3 ricevere, ok ti ske pse lodh koken me suicin 16x4, un them qe jo bej tre dishesa cdo dishes per cdo ricever , lnb qe te sygjeroj mamurasakuok, por me nje diferenc ato te jen me 4 out, edim qe shiten 2-4-8 out, ty ne kete raste te duhen 4 out nje te ri e lire ok, problemi eshte ne se nuk gjen aty ku je ti disc 16x1 out,skema te duhen tre te tille disec 16x1, dhe bej 3 dishesa dhe problemi eshte i sgjidhur , kjo eshte ideja me e mire por qe te duhet pak kohe per vendoisen e ketyre ,ska zgjidhie tietr me sa mendoj un , ose bej proven sicv e thashe me larte ne rastin tend ke 3 ricever ok mer 3 suic 16x1 out dhe i lidh me nje divizor dhe per mua sdo te kesh problem , por kujdes po te besh nje llogari edhe ne shpensime per mua kursen me shum me aq sa te sygjeron mamurasaku dhe ato qe te thashe me larte me 3 disesa ska rugsgjidhie tietr,ka dhe nje sgjidhie tietr mund te them por aret ne se je ti i vetmi qe perdor keto ricevere ne shtepi ku je ti, psh eksiston ne metode teietr
motor lidhet me 3 ricever , dhe afer cdo riceveri vihet nje ripetitor per telekomendon qe ti mund te levisesh motorin por me mire ta lem me njan kete se pere ty eshte shum e veshtire per sa i perket konfigurimit , po pate problem jemi ketu ,ciao
Originally Posted by best ven
Une kerkova dhe eshte shume veshtire te gjendet nje diseqc i tille. E gjeta vetem ne disa faqe amerikane por ishte cmimi i kripur nga 1600$-2000$.
E dhe une 3 aparate kam dhe kam vepruar ne kete menyre kam vene koka me 4 dalje dhe i kam lidhur me 3 diseqc dhe kam sinjal te pamvarur per cdo aparat dhe funksionon per mrekulli zgjidhje tjeter nuk di