ckemi cuna.? kam 1 dreambox 500 s dije vajta ne 1 shok te shikoja milanin. po aty nuk mi hapte stacionet. a mund te me dihmoje dikush si mund ti hape dhe diku tjeter jo vetem ne shtepine time? flm
Pershendetje, Di ndonjeri nje teknik te mire per instalim qe te jete realisht profesionist pasi kam nje tas 145 cm dhe eshte turp qe nuk kap dot te gjitha freq e 24.5w dhe 8w. klm
prsh
te sateliti eutelsat atlantic-bird2 8 grade ovest ke gjithsej vetem 10 kanale ku dy jane te kodifikuara ne sistemin biss,po deshe te jap edhe frekuencat,them se nuk ja vlen te merresh me kete satelit
ndersa te sateliti tjeter 24.5 te duhet nje precision i madh ne vendosje sepse ky satelit kapet edhe me nje sac te vogel 60 cm
ti duke qene se ke nje sac te madh te duhet edhe nje precision i madh ne vendosje ,gjithashtu duhet edhe te kontrollosh kendin vertikal sepse te sacat e medhenj ky kend ndryshon me shume se te sacat e vegjel
te tregu elektrik ne tr ke nja dy cuna qe instalojne saca
kalo mire
Faleminderit Bernard per infon, ke ndonje numer telefoni te ketyre cunave ??
pershendetje,
nese me modifikimin sipas manualit nuk ke permiresim atehere duhet te provosh nje aparat tjeter tek i njejti vend me te njejtin kabull qe te shikosh e ka aparati apo te vjen sinjal i dobet per ate frekuence.
provo gjithashtu te ngarkosh settings te gatshem vhannibal, dhe te tjere jo vetem te vhannibal.
dhe ne fund nese nuk ke sukses provo te skanosh vet me aparat frekuencat dhe provo nese ke sukses.
me ne fund fare nese ske asnje rezultat pozitiv, merr aparatin dhe provoje tek ndonje vend tjeter ku te jesh i sigurte qe ai kanal punon ne rregull, dhe provo aparatin tend, dhe nese nuk te punon as aty atehere mund te jesh i sigurte qe ke difekt fizik(hardware) ne tuner dhe jo difekt software.
te pershendes.
Originally Posted by milan-
kesht cuna kisha nje pyetje sepse deshiroj te kap sinjalin ne dy Dm500 njerin kam ne dhomen e ndejes tjetrin ne Dhomen e fjetjes .. qellimi eshte ketu se a mund qe me dy LNB ne dish te kap EutelsatW2 16.0E ... pra njeren Lnb te dergoj tek Dm qe eshte ne dhomen e ndejes tjetrin ne dhomen e fjetjes.. mirpo te dyt te jen te pozicionuar ne 16.0E me ne Dish ... a eshte e mundur kjo apo jo .. sepse logjikisht duket se po ..