kam nje kopernikus me 2 vende moduli njerin modul e ka te montuar dhe hap karten digitAlb ndersa karten Tring nuk ma hap ju lutem me cilin software mi pranon te 2 kartat kopernikusi ka software f89 1.23 ju lutem me ndihmoni ju lutem