per listen e kanaleve e kuptova po software a e merr ne rregull apo dhe softin e merr si listen e kanaleve nese mundesh me na tregu meqe nuk mund ta programosh vete
per listen e kanaleve e kuptova po software a e merr ne rregull apo dhe softin e merr si listen e kanaleve nese mundesh me na tregu meqe nuk mund ta programosh vete
Edhe njehere mirembrema durresi.
Duke dashur te mos behem i bezdisshem mendova te perpiqem te gjej programin 1.3.33 per te cilen diskutuam (opticum 4060cx)
Kam gjetur vetem 1.3.35 . Nese mundesh beje nje perpjekje nese e gjen ma posto.
Faleminderit dhe naten e mire.
Hidhi kete por hidhja me kete loader qe po te nis une.
Une se kam provuar.
Me celesat e fundit hapen
Bulsat ok (39)
Rai ok (13*)
Globo auto (13*)
Biss Ok (Trt1-2-3, Ntv-Ntv spor, Idman tv, Georgian tv, Rustavi, Tv8)
Doja te dija ne se eshte e mundur te besh card sharing me opticum 9500 hd?? Nqs eshte e mundur mundet ndonjeri ketu ne forum te me tregoje proceduren. Funksionon njesoj si me aparatin Dream Box thjesht vendos kabullin e internetit ne dekoder, apo ka ndonje procedure tjeter qe duhet te ndjekesh. Nqs keni informacion reth procedures qe duhet te ndjekesh kontaktoni me pm, ose ketu ne kete faqe. Faleminderit//
Pershendetje te gjithev,
Rastesisht ne nje dyqan pashe kete Receiver Onlien LN4050 ( te cilin nuk e njoh si receiver )me nje cmim te favorshem.
Desha te di nese ky Receiver mund te perdoret per CS apo nepermjet internetit te ckodoje ndonje Pakete Satelitare. per sa lexova neper forum pashe qe flitesh vetem per softcam dhe disa paketa satelitare te cilat mund te shikoheshim me kete receiver por asgje te vecante.
Ju lutem ju qe keni informacion te me thoni nese ja vlen te blihet nje receiver i tille dhe pse
Faleminderit
Futu KETU mesazhi numer 121...
Durresi FLM per pergjigjen dhe softin e ofruar,
ne fakt duke qene se kete receiver akoma nuk e kam blere sepse nuk e di nese ja vlen dhe ajo cka desha te dija ishte se ky receiver pervec opsionit te keys e cila mund te behet manualisht apo duke ngarkuar file-n, nese mund te perdoret si gbox apo CS
Faleminderit.
ka 2 kuptime (funksionimi card sharing)1 me ccam ose thjesht shperndarje carta ....e para nuk funksionon fare tek opticumi 9500 .e dyta po mundesh te keshn je karte dhe ta ndash me shoket ka 2 menyra nji qe eshte me ethjeshte nepermjet daljes 232 dhe menje swich deri ne 8 aparatyra (shtyp 9339 dhe bej nje master dhe te tjerat klient1..2.3..4.)e dyta eshte nepermjet daljes lan internetit e eshte me e mira dhe karten e digitalbit e luan shume mire .n.qs. e di pak nga rrjetet formon nje static ip dhe e vendos tek i pari dhe te tjeret (shtyp info dhe butonin e bardhe tek serveri ben active duke shtypur ok dhe te del nje x por tek te tjeret menjefjal tek klientet nuk eaktivizon mos harro shtyp store .shtyp info dhe blu dhe te dalin klientat ke te drejte deri ne 16 klient dhe te gjith ti kontrollosh (te del nje drit jeshile)
tek local vendos ip p.sh opticum.dyndns.com vendos ip e ruterit dhe porta 10000 gjithmon ,active ok ,emu ok, home caid ...)kjo eshte menyra me e mire me ba shering por nuk ngjan fare me dreambox sepse nuk eshte linux i plote ......
Tani e kuptova. Ky aparat nuk mund te beje cs si dream box nepermjet internetit. Ne regull tamo faleminderit per shpjegimin.
me ka rene ne dore nje aparat globo digital 6000CR me azhornimin e fundit te fabrikes viti 2006!
meqe ka probleme me ushqyesin,duhen nderruar disa kondensatore desha te dije se çfare firmwari klone mund ti vendos?!
info te aparatit:
Digital 6000 CR
sw ver VGA0 3.3.5
hw ver 15 5.3.0
Loader 1.0.7
FDD ver 1.0.15