opticum multtvtew ben per te shikur ne dy tv me mudulator
opticum multtvtew ben per te shikur ne dy tv me mudulator
multiviwen ka 2 lloj cip ,1-5119 cool- 2-ali 3229e......cilin ke
Prsh te gjitheve.Kam nje aparat Opticum 4000TSCX PLUS te cilit i holla nje soft 2.4.74 por nuk me nxjere tabelen e celsave me 9339 si aparat punon mire dhe e ka mare softin ?
Ka ndonje nga antaret e forumit per te na ndihmuar???
Pesh Durresi dhe falemderit.Une kam nje 6200 dhe i hodha 2.4.74 qe perdora per te mos eshte ky gabimi?
Truman Toolbox
kovertus celsash
Informacioni qe do te jepet me posht eshte shume i rendesishem per ata qe kan opticum 9500 hd dhe duan te kene enigma 2. E gjith procedura eshte e testuar dhe nga une dhe ne kete momente aparati im opticum 9500 hd luan enigma 2. me disa ndryshime te vogla ne vend per download dhe instaluar firmware Opticum9500 Dual-Boot_8MB_Argus_1.2.76” do te hidhet firmware DualbootV6.5globo9500_soft_1.2.63 pasi eshte firmware origjinal i fundit ne dualboot dhe risiveri punon me shpejt . info do te jepet ne anglisht pasi ne kete gjuh eshte mare. kjo info eshte mare nga winamax69 . per arsye se nuk eshte puna ime dhe e ketij dhe per te ruajtur te drejten e atij qe eshte munduar
PenDrives = USB e thjesht. kjo qe kam une tani dhe qe po luhet ne aparatin tim eshte vetem 3 gb
R-Drive Image 4.7 Build 4725 Portable , dhe Opticum 9500 ENIGMA2 Abix. Mund ti beni download ne forumin tone SatSupreme. ne temen opticum . opticum 9500 hd. Mbasi ndoqat te dhenat hap mbas hapi tani ne aparatin tim luhet enigma 2. Une skam nje ore qe e kam testuar. Sic mesova luajta e enigmes 2 nga usb nepermjet firmware DualbootV6.5globo9500_soft_1.2.63 sipas te infos me poshte eshte e lehte. Sigurisht ka gjera qe duhen mesuar si lidhja me internet nepermjet ethernet port. Ose deri tek me e thjeshta tek instalimi kanaleve. Ne fillim kur thash pash se aparti im po i bente load engimes 2 nga usb mud duk sikur kisha vendosur nje disk loje ne play station. Me pas u shfaq menu dhe ku ka shume opsione. Ne fillim me doli zgjedhja e gjuhes me pas opsioni hmdi etj. Sic kam mesuar dhe lexuar reth enigma 2 eshte nje mrekulli e vertet ku e kthen risiverin ne nje kompiuter te vertet ku mund te navigosh ne internet etj etj. Por kjo eshte per tu pare . Une tani duhet te mesoj te instaloj kanalet dhe me pak fjal me te par dhe me te bere...
kjo info per arsye se nuk lejohet ne sektorin tone ne shqip pasi eshte ne gjuhen angleze. eshte postuar ne sektorin e aparateve opticum hd. ne SatSupreme.