po benardi ai eshte per momentin te cilen e kam postuar ketu http://www.satsupreme.com/showthread...ighlight=9090s
ka edhe te tjera softe por jane neper forume arabe dhe duhet shume pune qe ti sjellesh ketu sepse duhet te perdoresh perkthimin me google qe te gjesh softin e duhur
nje soft tjeter qe e gjeta ne nje forum egjiptian vendoset me usb, shpresoj qe anetari ne fjale te mbaroje pune
Ore cuna un nuk po kerkoj sw e ketij resiveri. Thjesht desha te di se a ja vlen te blihet me nje cmim 100 euro dhe a e kryen funksionin e cs dhe a eshte linux kaq?
sharing kryen por nuk eshte linux,per me shume info futu ne forumet arabe perktheji me google dhe gjej info qe kerkon,ketu ke nja dy foto qe te krijosh nje ide
img0032lw.jpg img0034wj.jpg
Truman HD TM 9090 06020300 1387 06.06.2011
TM Truman-HD 9090S
Mbėshtetje tė plotė pėr cilėsinė foto superiore -
- View deri nė 16 kanale nė njė kohė
- njė zmadhim tė pronės deri nė 16 mega pixel
- mundėsinė e regjistrimit nga USB me aftėsinė pėr tė parė kanali dhe regjistrimin e njė tjetėr kanal pėrveē mundėsinė e furnizimit
- funksion kėrkimi frekuencave automatike dhe satelitore
- njė multi- Gjuhėt
- Njė lehtė pėr t'u pėrdorur
mbrojtjen automatike kundėr sinjal aktuale, tė ulėt input -
- provider alalia kartat e lexuesit pėr tė gjitha llojet e legjitimitetit.
- Shiko Channel Directory nė arabisht
Ofrues Blanc pėr tė drejtuar kėrkesat server
ndoshta por nese ke mundesi na i sill po pate mundesi te dhenat e sakta te ketij dekoderi qe ti lexojme se u bera kurioz me kete lajm
mesa di une dream-multimedia po punon qe te nxjerri ne treg dekodera 3D qe kane procesorin me te madh se 400mhz ,por per momentin vetem dreambox 500HD e ka procesorin me te mire dhe me te fuqishem dhe me te shpejte dhe mesa di une eshte edhe dual core