opticum 9500 hd nuk i hap te gjitha paketat qe hapen per momentin me emu si tnt sat qe do te hapesh ti.mbaj versionin e fundit ate qe ke 1.2.63 apo 1.2.57 se versionet e tjere jane te vjeter dhe ste hapin as bulsatin. mos u lodh kote me te provuar versione te tjera. me mire eshte ta lidhesh me internet gjej nje newcamd line beji configurimin dhe mblidh mendjen.i hap qe nga sky italia hd e deri pothuajse te gjitha paketat. ose ke linje free per jsc sport dhe art , sitet qe meren me linja free zihen kush te postoje e para free line newcamd per keto paketa.
Pse ore te nderuar i mbyllni temat keshtu (http://www.satsupreme.com/showthread...man-TM9090S-HD), nuk kam pare diku tjeter te mbyllen temat e hapura pa kerkesen e krijusit te temes, sidoqofte ndoshta ju keni arsyjet tuaja.
Une kam ende nevoj per ndihme cili eshte firmware ma i fundit per kete lloj boxi nuk dua te shkarkoj gabimisht dhe ta prish reciverin.
Shpresoj ne ndihme
Po te lexosh regulloren do e kuptosh pse eshte mbyllu. Gjithsesi po ta shpjegoj me pak fjale. Nuk mund te hapen tema (thread) te reja kur ekziston nje e tille sepse behet lemsh ketu ku ke shkruar je ne temen e truman dhe mund te kerkosh ndime sa te duash per keto satelite qe te lejon tema. Kemi nje rregullore dhe jemi te detyruar ta rrespektojme,
toolbox per opticum
Yumatu..SpiderShare...rar
Mirembrema!
Nje OPTICUM 7300 cl 2cx kam dhe dua te shikoj sport digital te austrise .
Mund te me postoni firmware e fundit,celesat dhe loaderin nese nuk shkarkohet me USB.
Faleminderit.