Prsh mika,nuk ka asgje per tu shqetesuar hidhi nje softe tjeter,2.4.73 apo 72 dhe cdo gje OK.Ja kalofsh mire
Prsh mika,nuk ka asgje per tu shqetesuar hidhi nje softe tjeter,2.4.73 apo 72 dhe cdo gje OK.Ja kalofsh mire
Flm ,mile kristo dhe miri-01.sapo i holla 2.4.73 dhe cdo gje ne regull.
Pershendetje kam 1 aparat onlien ln3060cu me kto te dhena model id 3329c s/w version 05000900 1.3.55emu h/w version ali 3329c loader m3329c 1.0.6.e kam te lidhur si server por nuk eshte i mire shpesh ngecin klientat sa duhet ti fikesh e ti ndezesh serish.ka ndonje soft te ri qe mund ta azhornoj se kam pare ktu ne forum qe hapen kanale si austria sat tnt etj me ndihmoni me nje soft dhe loader se nuk kam ber ndonje lidhje me kte aparat.faleminderit.........
pershendetje cuna kam nje problem me aparatin tim onlien ln3050cu i hodha programin golden fairy por nuk vajti me shume se 54%errase dhe aparati ngeci i hodha versionin 2.4.74 por kam nje problem aparati kur e fik dhe e ndez i fshin kanalet e regjistruara ju lutem ca ti bej
ma posto pak kte soft te lutem
Pershendetje kam 1 aparat onlien ln3060cu me kto te dhena model id 3329c s/w version 05000900 1.3.55emu h/w version ali 3329c loader m3329c 1.0.6.e kam te lidhur si server por nuk eshte i mire shpesh ngecin klientat sa duhet ti fikesh e ti ndezesh serish.ka ndonje soft te ri qe mund ta azhornoj se kam pare ktu ne forum qe hapen kanale si austria sat tnt etj me ndihmoni me nje soft dhe loader se nuk kam ber ndonje lidhje me kte aparat.faleminderit........ka mundsi dikush me postuar nje loader dhe soft per kete aparat.........
flm Durresi e provova ne rregull por nuk me hapen kanalet qe hapeshin me softin e meparshem ka ndonje mundsi ti shikoj si me pare keto kanale(austria sat Canal Digitaal NL
Hidhi keto celsat www.satsupreme.com/download.php?attachmentid=231830&d=13361 60788 dhe esoj do jete ne rregull, provoje dhe na thuaj